Woocommerce Hosting » Hostingdiscounter

Hiermee verklein je de kans dat je klanten bij de checkout afhaken, omdat de prijs in hun gewenste valuta hoger blijkt te zijn. De plugin is gratis te downloaden voor 2 verschillende valuta’s. WordPress Voor de Premium versie (oneindig veel valuta’s) betaal je $29. Daarnaast mogen we Mollie Payments ook echt niet vergeten. Deze plugin maakt het mogelijk om meerdere betalingsmethodes aan te bieden.

Kadence Woocommerce Email Designer

Een eenvoudig te navigeren webshop is ontzettend belangrijk voor je conversie. Als internet buyers snel vinden waar ze naar op zoek zijn, blijven ze langer in je webshop en gaan ze eerder over tot een aankoop. Door voldoende productfilters aan te bieden, assist je bezoekers met het vinden en vergelijken van producten waarin ze geïnteresseerd zijn. Steeds meer bedrijven gaan internationaal en dat is niet voor niets.

In 2020 zal de internationale e-commerce markt naar verwachting tot wel drie keer zo groot zijn. Het is zonde om hier niet in mee te gaan en het hoeft niet moeilijk te zijn met plugins zoals WooCommerce Mutilingual. Je wilt er alles aan doen om zo min mogelijk potentiële klanten je webshop te laten verlaten. Het is daarom belangrijk om betalen makkelijk te maken. De volgende 3 WooCommerce plugins helpen je hierbij.

Zo kun je met de verschillende wensen van je bezoekers rekening houden. Dankzij deze extensie kun je eenvoudig de meest voorkomende on-line wordpress webshop betaalmethoden toevoegen aan je webshop. Door het aanbieden van meerdere betaalmethodes, verhoog je de kans dat een bezoeker bij jou bestelt.

Wanneer een bezoeker op het punt staat om te bestellen, is het belangrijk om een goede checkout te hebben. Je wilt tenslotte voorkomen dat potentiële klanten bij de checkout alsnog je webshop verlaten. Dat levert ongetwijfeld meer orders op! Webshops die hun logistieke proces op orde hebben, kunnen beter voldoen aan klantverwachtingen. Hierdoor verkopen ze niet alleen meer, het bespaart ook tijd en geld.

Van iDEAL tot cadeaukaarten en zelfs Bitcoin: met deze plugin heb je vele mogelijkheden. Er worden geen kosten in rekening gebracht om de plugin te downloaden, maar je betaalt wel een bedrag per transactie.

Currency Switcher: laat je klanten de juiste valuta kiezen Currency Switcher is erg handig wanneer je ook internationaal verkoopt. De plugin stelt WordPress hosting je klanten in staat om van valuta te switchen. Daardoor krijgen je klanten de prijs volgens de huidige koers in de juiste valuta te zien.

Webshop In Woocommerce