Woocommerce Hosting » Hostingdiscounter

Woocommerce Plugins

Maar ligt er wel aan wat je er mee wilt bereiken, en wat je doelstelling is. Als je kijkt naar de webshops die Buro Staal er maakt, dan zijn dit vaak webshops met weinig producten.

Een Enterprise WordPress

Bij WooCommerce zelf zeggen ze dat er makkelijk een miljoen producten in kunnen. Dat kan in theorie ook wel. Maar je hebt te maken met een database die je er op af moet stellen en hosting woocommerce die er geschikt voor moet zijn.

Maar ja als je daar geen aandacht aan besteedt dan loop je inderdaad risico. > WordPress heeft de reputatie, dat gratis, dat is makkelijk, dat zet je neer, klik je in elkaar en je hebt een website of een webshop Hoe zit het met de snelheid van WooCommerce? Dat is het zelfde verhaal als met de veiligheid van Woocommerce.

Veel makkelijker in gebruik. Hoe zorg je wel voor een veilige WordPress omgeving? Maar er zijn zoveel dingen die je kunt doen om te zorgen dat het gewoon veilig is. Het begint al bij het installeren. Dus als je weet waar je allemaal op moet letten dan is het hartstikke veilig.

Als je weet wat je doet en je richt het goed in dan is het allemaal prima. Hosting is hierin wel nog veel belangrijker. Zo hebben ze bij Buro Staal gezien dat verhuizen naar een goede server grote verschillen met zich mee brengt. Als de Woocommerce Webshop verhuist van Shared hosting oplossing naar een eigen VPS internet hosting.

Zo zijn ze nu een store aan het maken met bijvoorbeeld maar 50 producten. Voor deze ondernemers is een WooCommerce oplossing excellent. Ze hebben ook een webshop met producten maar deze is dan wel weer in meerdere talen beschikbaar. Voor deze retailers vindt Rosanne WooCommerce een hele fijne oplossing. Als je een webshop hebt met meer dan 10.000 producten dan moet je je wel gaan afvragen of WooCommerce de ideale oplossing is.

  • Pas alles aan: van de grootte van het lettertype tot uitlijning en van categorieën tot beoordelingen.
  • Je hebt ook de mogelijkheid om te upgraden voor nog meer thema’s en betere overzichten voor je producten.
  • De plugin verbergt automatisch producten die niet op voorraad zijn.
  • De plugin ondersteunt een onbeperkt aantal producten en sliders.

Maar met Buro Staal richten ze zich meer op wat kleinere projecten. Dan werkt het gewoon ontzettend fijn. Bij hoeveel producten ligt de omslag dat WordPress hosting geen oplossing meer is? Dat vindt ze lastig om te zeggen.

Dan komt er zo veel bij kijken dat je echt specialisten nodig hebt die dit allemaal goed kunnen managen. Wat vinden klanten van de overstap van Magento naar website maken? Ze vinden Woocommerce vaak wat eenvoudiger.