Woocommerce Installeren

Maar ook op dit gebied kan je Magento goed inrichten middels . Overigens heeft Ebay Magento enkele weken geleden al verkocht aan investeringsmaatschappijen. Ik denk persoonlijk dat dit ook voor een goede nieuwe impuls kan gaan zorgen. Naast de verbeteringen die nu zichtbaar worden met Magento 2. Ik denk dat nu met de komst en uitrol van Magento 2 we opnieuw kritisch kunnen kijken naar deze vergelijking

WordPress Is Geen Webshop Software!

Magento is een platform wat zich in een heel ander speelveld bevind. Interessant stuk om te lezen Jasper, hoewel ik niet denk dat je kunt zeggen dat WooCommerce al op 90% van de functionaliteiten van Magento zit. De grote kracht van Magento zit hem natuurlijk in de catalogus. Voor de kleinere webshops is WooCommerce uitermate geschikt, maar voor serieuze e-commerce is op dit moment Magento nogsteeds het beste open-source CMS. Op het gebied van content is WooCommerce zeker beter uitgewerkt.

Ook WooCommerce 2.zero was destijds niet backwards compatible met de voorganger. Zadelde het door deze keuze destijds de gebruikers dan ook niet op met hoge kosten om te upgraden?

Moeten alle web sites die nu op Drupal 7 draaien een grote verbouwing ondergaan? Als developer vind ik dat zowel Magento als wordpress webshop hun tekortkomingen hebben. Echter vind ik de codebase van Woocommerce op veel punten een stuk slechter dan deze van Magento.

Als je maar de juiste mensen in huis hebt. Ik vind de conclusie bij het onderdeel toekomst niet terecht. Magento 1.9 zal echter na de launch van Magento 2.zero nog three jaar gesupport worden. Als je vervolgens kijkt naar de lifecycle van een webshop is three jaar een behoorlijke lange tijd.

Bij major releases van platformen is het breken van backwards compatibility eerder de regel dan de uitzondering. En dit is ook volkomen logisch vanuit een developer standpunt. Om een grote stap voorwaarts te maken en om je platform te optimaliseren is dit vaak de enige mogelijkheid. Hetzelfde zal ook gaan gebeuren met de aankomende launch van Drupal eight.

  • Er zijn verschillende typen ledensites.
  • Maak een onbeperkt aantal lidmaatschappen met verschillende prijsniveau’s.

Of je nu een simpel product, een variabel product of zelfs een affiliate product wilt toevoegen, met WooCommerce doe je dit in één scherm en dat vind ik erg fijn. Beide systemen zijn in de basis goed, maar Magento kan op dit moment veel verder gaan t.o.v. WooCommerce. Zaken zoals multistore, meerdere valuta en performance WordPress website zijn bij Magento stukken volwassener. Onze technische partner schreef hier een paar maanden terug ook al een artikel over: /e-commerce-met-magento-woocommerce-wat-de-beste-oplossing/ Ik ben erg benieuwd hoe dit er over een jaar voor staat.

Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld: unused variables, parameter mismatches, unreachable statements and so forth. Het phase waarbij WooCommerce een snelle oplossing is om een een vrij eenvoudige webshop op te tuigen met weinig producten.

Op dit second krijgen wij vaak de vraag of wij EHP koppelingen kunnen ontwikkelen die aansluiten bij Woocommerce. Zelf kiezen wij op dit moment met name voor Magento daar deze , voor de meeste van onze relaties, gewoon een stuk krachtiger is. Ik ben met beide systemen niet tevreden. Al is hetr gratis WordPress hosting, ik zweer bij Opencart.

Nodige Aanpassing Na Installatie WordPress