Woocommerce Integratie

Deze kun je meestal rechts helemaal onderaan in een widget vinden. Wil je meer afbeeldingen in een galerij laten zien dan vul je bij “Productgalerij” meerdere afbeeldingen in. Deze worden dan in een galerij op je productpagina getoond. Wil je weten hoe het werkt in de media beheer om afbeeldingen toe te voegen klik dan hier. Om je producten overzichtelijk te houden voor jezelf en je klant is het handig om minimaal categorieën te gebruiken.

Je pakt woorden die op jouw product betrekking hebben of waarop klanten eventueel kunnen zoeken. WordPress Bijvoorbeeld een stof waar een kat met boeken op staat kun je kat, poes, boeken meegeven.

De slug wordt automatisch aangemaakt. Eventueel kun je een beschrijving toevoegen die in de hoofdpagina van dit trefwoord getoond zal worden. Vervolgens staat de cursor meteen klaar voor de volgende categorie naam met dezelfde “Hoofdcategorie”.

Stap 8 Woocommerce Productpagina’s Aanmaken

Lees hier meer over gebruik van Categorieën en trefwoorden. Eigenschappen zeggen iets over dit unieke product. Misschien land van herkomst, het materiaal waar het van gemaakt is, wat de pasvorm is and so woocommerce forth.

Zie dit als de hoofdstukken in een boek. Je kan makkelijk door groepen heen kijken. Trefwoorden kun je dan zien als de indexering van een boek.

Om snel en environment friendly categorieën toe te voegen kun je dit het beste doen in Categorieën WordPress hosting onder Producten. Snel achter elkaar namen invoeren. Als je gaat invoeren dan kun je het beste zo te werk gaan:

Binnen kort komt er een uitleg. Je wilt natuurlijk een plaatje laten zien van je product. Je kan een los plaatje of een galerij van afbeeldingen laten zien.