Woocommerce Plugin Voor Partners

De free of charge plugin heeft de meeste belangrijke features. Je kan ook de premium versie downloaden voor $29. Daardoor krijg je zo’n 30 additional thema’s en andere lay-outs, zoals “finest beoordeelde producten” en “current bekeken producten”.

Features waardoor PickPlugins Product Slider for WooCommerce een goede keus is Je kan een productslider toevoegen aan al je pagina’s of artikelen. Er zijn tientallen instellingen beschikbaar, zoals automatisch afspelen, touch website bouwen-dragging en verschillende kleuren. De plugin verbergt automatisch producten die niet op voorraad zijn.

Stap eight Woocommerce Productpagina’s Aanmaken

Betrokken Klanten Door Crowdfunding, Met Simon Douw

De plugin ondersteunt een onbeperkt aantal producten en website maken sliders. Er worden meer dan 20 navigational ribbons

We raden eigenlijk alle beheerders van een WooCommerce website aan om de WooCommerce Customizer plugin eens uit te proberen. Je zult snel zien dat de plugin het veel makkelijker maakt om kleine elementen aan te passen, zoals de knop “Account aanmaken”. En doordat het gratis is, heb je weinig te verliezen. Er zijn wel sommige thema’s die al deze aanpassingen al voor je doen. De PickPlugins Product Slider for WooCommerce plugin lost een probleem op dat veel beheerders zullen tegenkomen nadat ze een winkel zijn gestart.

Er zijn zelfs verschillende valuta beschikbaar. We hebben ons verkeer met 1.187% laten toenemen door WordPress. Sluit je aan bij 20.000+ anderen die ook onze wekelijkse nieuwsbrief met WordPress insidertips krijgen! Je ontvangt binnen een week het volgende nummer van de Kinsta-nieuwsbrief.

  • WooCommerce werkt met elk thema, maar de opmaak moet mogelijk wat additional worden aangepast.
  • Werkt WooCommerce met mijn thema?
  • Diagnosticeer het probleem met behulp van onze handige probleemoplossingshandleiding.
  • Probeer veelvoorkomende inlogproblemen eerst op te lossen met deze handige stapsgewijze handleiding.
  • Als je op zoek bent naar een thema met diepgaande WooCommerce-integratie, adviseren we je om Storefront te gebruiken.

Je WordPress thema of pagebuilder heeft geen productslider. Als je die toch graag wilt hebben, dan kun je dat met deze plugin regelen. Het is ook een goede plugin voor het aanbevelen van producten binnen je blogartikelen voor als je vaak artikelen schrijft over je producten. Hiermee stuur je ze direct door naar je winkel.

Pas alles aan: van de grootte van het lettertype tot uitlijning en van categorieën tot beoordelingen. Je hebt ook de mogelijkheid om te upgraden voor nog meer thema’s en betere overzichten voor je producten. De customizations en animaties zijn vaak veel indrukwekkender dan je normaal ziet bij de meeste WordPress thema’s. Dat is erg handig als je je klanten verschillende talen wilt aanbieden. Alle WordPress hosting producten, pagina’s en categorieën worden meteen aangepast zodat je zeker weet dat de juiste taal overal wordt weergegeven.