Woocommerce Specialist Voor WordPress Webshop

WooCommerce is het aanpasbare en open-source e-commerceplatform, gebouwd op WordPress. Met de WooCommerce plugin van WordPress bouw je als ondernemer eenvoudig een eigen webshop of web site. Daarnaast voeg je ook gemakkelijk verschillende online betaalmethoden toe.

Dit zorgt ervoor dat je later eenvoudig de juiste catalogus in Facebook kan terugvinden. Ons contact met B&S Media is vanaf dag één al heel prettig geweest. Wat ik vooral waardeer is hun ontzettende pro-activiteit bij nieuwe ontwikkelingen en actieve kennisdeling. Zij hebben het specialisme en de drive om ons écht verder te helpen op gebied van online WordPress hosting advertising.

Denk maar eens aan alle producten en productcategorieën die op jouw web site staan. Met een webshop heb je daarom al erg snel een volle database en daar moet de webhosting wel op afgestemd zijn. Cloud Hosting is niet alleen een stuk sneller, maar levert ook een hogere uptime. Jouw website staat in verhouding met normale internet hosting dus een stuk langer on-line. Hierdoor loop jij geen klanten mis en is jouw website altijd bereikbaar. Naast dat het sneller is, is het ook een stuk veiliger. Jij deelt de server namelijk niet meer met honderden andere webshops waardoor de beschikbare kracht niet gedeeld hoeft te worden.

Deze plugin maakt terugkomende facturen aan en zorgt ervoor dat zowel de klant als de webwinkel eigenaar de abonnementen kunnen annuleren. Wanneer je de plugin hebt geüpload krijg je van WordPress de melding dat de plugin succesvol is geüpload. Nadat de plugin is geactiveerd begin WooCommerce automatisch een proces om de belangrijkste instellingen te doorlopen. Een andere plugin die je hiervoor kunt gebruiken is Local Pickup Plus verkocht through wordpress webshop WooCommerce.com, die is met $79,- en zonder free of charge versie iets prijziger.

Dan houd je je als webshopeigenaar niet aan de (AVG-)wet en kun je flinke boetes krijgen. Ons group maakt gebruik van bewezen opensourcesystemen, zoals Woocommerce en Magento 2. WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. [newline]Deze plugin tovert een normale website om tot een webshop.

Ik leg je graag meer uit over wat het is, hoe je je webshop maakt en meer. In onze WooCommerce hosting pakketten zit alles inbegrepen om aan de slag te gaan met een WooCommerce webshop. Indien je al een WooCommerce shop hebt, zetten we deze kosteloos voor je over, indien je deze nog niet hebt zetten wij deze voor je klaar. Daarmee hoef je je niet druk te maken over de installatie en kun je direct aan de slag! Het enige dat je naast dit pakket nog nodig hebt is een domeinnaam. Als je al een domeinnaam hebt, kun je die ook gebruiken, zelfs als deze bij een andere supplier staat. WordPress wordt gezien als een gebruiksvriendelijkCMS met heel veel mogelijkheden dankzij de plug-ins die worden ondersteund binnen het platform.

Website Maken

Je hebt inmiddels je webshop aan Facebook gekoppeld. Onze accountmanagers zijn altijd beschikbaar om u te helpen.

  • Bij de secret vul je de WooCommerce consumersecret in zoals gegenereerd in het begin van deze paragraaf.
  • In het publiceren venster kan je aangeven of en hoe het product getoond moet worden in de free of charge WordPress webwinkel.
  • Je moet namelijk wel zelf internet hosting uitzoeken en zo nu en dan wat plugins aan elkaar gaan koppelen.

De functies van Storefront zijn allemaal exclusief gericht op e-commerce. In dit geval zullen we eerst naar een product moeten navigeren die boven de 10KG weegt en dus further verzendkosten mee moet krijgen. Nu de verzendingklassen is gedefinieerd kunnen we de extra verzendtarieven gaan instellen. In dit scherm gaan we een additional verzendingklasse toevoegen. Allereerst gaan we er voor zorgen dat er een huge tarief per bestelling wordt berekend. Verder zal je na het volgen van deze handleiding niet meer tegen gekke verassingen aanlopen. Dingen die in eerste instantie niet lijken te werken kan je nu heel eenvoudig zelf oplossen.

Met een SSL-certificaat worden de gegevens die de browsers van jouw bezoekers uitwisselen met jouw webshop versleuteld. De gegevens zijn daardoor onleesbaar voor derden. Je herkent een website of webshop met SSL-certificaat door het slotje in de adresbalk en het feit dat de URL met ‘https’ in plaats van ‘http’ begint. MplusKASSA & WooCommerce is een gouden combinatie. Simpelweg omdat je leunt op een wereldwijde neighborhood. Nooit meer hoge kosten voor nieuwe options en altijd up-to-date!

Verder denk ik dat je wel een paar dagen zoet bent met het opzetten, indelen, vullen en goedzetten van de webshop. Er zijn duizenden Premium WordPress webshop designs waar je uit kan kiezen.

Siteground Woocommerce Hosting

Er zijn free of charge SSL-certificaten van Let’s Encrypt en betaalde SSL-certificaten van Sectigo, voorheen Comodo. [newline]Een betaald SSL-certificaat is exclusiever, je kunt deze niet zomaar zonder examine op je website website bouwen installeren. Daardoor komt deze vorm van SSL ook betrouwbaarder over. Vooral het Extended Validation SSL-certificaat laat zien dat je de gegevens van je bezoekers erg serieus neemt. Voor dit SSL-certificaat is namelijk een bedrijfscheck vereist.

Op Shopify zul je andere applicaties moeten gebruiken bij het opzetten van e-mailcampagnes, de koppeling met MailChimp is namelijk niet mogelijk. Wie WooCommerce gebruikt heeft automatisch een winkelomgeving waarvan de codetaal al geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Daarnaast is WooCommerce een plugin voor WordPress. Er zijn oneindig veel WordPress-plugins die je kunt installeren om ervoor te zorgen dat de fundamentele search engine optimization bouwstenen aanwezig zijn in je webshop. Beide aanbieders hebben voor- en nadelen die goed of juist minder goed aansluiten op wat jij wilt met je webshop. Daarnaast wil je natuurlijk dat je website goed vindbaar is en optimaal kan worden ingericht om on-line advertising campagnes aan te linken.

Nadat je dit aangeeft krijg je mogelijk additional opties. Soms gebeurt het dat je tijdens het installeren van WooCommerce wordt doorverwezen naar een pagina voor het ingeven van FTP gegevens van je webserver. Dit hangt af van de manier waarop WordPress is geïnstalleerd.

Jouw webwinkel verwerkt natuurlijk persoonsgegevens en moet hierdoor voldoen aan de gestelde privacy wetgeving. Bij ons krijg je dan ook een afgeschermde Managed Server voor jouw webshop. Daarnaast ondersteunen wij graag met het inzetten van de benodigde maatregelen wat betreft gegevensbescherming.