Woocommerce Verzendplugin Postnl, Sandd, Dpd, Ups, Dhl, Same

Woocommerce Pre

De oude webwinkel wordt doorgenomen, we bespreken de doelen, de KPI’s en de persona’s in een kickoff assembly. We gaan aan de slag met de eerste opzet voor de website. De meest effectieve navigatie wordt bedacht en we implementeren alle functionaliteiten. Na de ontwikkeling wordt er niet alleen door ons getest, maar zeker ook door jullie.

Bekijk de webshop checklist 9.5 van 10 op foundation van 26 beoordelingen bij Feedback Company Hoe gaan we te werk bij een e-commerce web site WordPress hosting.

Ook weten we wat er verder bij komt kijken. Wat moet waar staan om goed te verkopen. Kortom, na 12 jaar WordPress kunnen we wel stellen dat onze specialisten een webshop naar het volgende niveau kunnen tillen.

  • Het biedt ook de mogelijkheid om cadeaulijstjes te maken voor bijvoorbeeld bruiloften en babyshowers.
  • De plugin belooft hogere gross sales per order en brengt klanten in herinnering wat ze eerder interessant vonden.

Webwinkels vragen net wat meer van de server om goed te kunnen functioneren. Er zijn partijen die hun servers speciaal hebben ingericht op het hosten van WordPress web sites en webshops. Een partij waar wij zelf goede ervaring mee hebben is Savvii.

Wij zorgen ervoor dat de nieuwe webshop beter presteert dan de oude. Hieronder resultaten die we hebben behaald met de eCommerce websites die we hebben ontworpen en ontwikkeld: Navacqs:verkooprecordsdoor constante optimalisatie. Flexpower: Engagement op de webshop stijgt met 67,8%.

Sparren over mogelijkheden? Een goede internet hosting is voor e-commerce web sites van belang.

Met WooCommerce naar een goed converterende webshop? Inmiddels kunnen wij letterlijk lezen en schrijven met WooCommerce van WordPress. We verzamelen al tijden bruikbare data wordpress webshop van allerlei webshops en weten inmiddels wel wat werkt en wat niet. We weten hoe we een meertalige webshop functioneel moeten ontwikkelen.

We nemen je mee in ons proces. De basis wordpress webshop voor een webshop die presteert.

De content kan vanaf ditv second gevuld worden. We leveren de web site op en vanaf dit moment beginnen met verzamelen van data. We gebruiken gegevens van bezoekers om slimme verbeteringen te doen. Ook houden we de website veilig.