Woocommerce Voor Beginners

Het dient als foundation en als een bovengeschikt Content Management Systeem . Je kunt meer informatie vinden over de technische eisen in deze blogpost. Zowel WooCommerce als ook WordPress zijn – zoals gezegd – open source. Je kunt ze gratis gebruiken, zelfs voor het uitvoeren van een commercieel aanbod.

Je bent nog nieuw in de wereld van WordPress? Dan raad ik een goed naslagwerk voor newbies aan. Deze zijn nu in bijna alle talen beschikbaar.

Razendsnel, veilig en met de beste support: WooCommerce internet hosting waar je op kunt rekenen. Des te belangrijker is het dat je goed op de hoogte bent van de instellingen van WooCommerce . Om aan de slag te gaan met je eerste WooCommercewinkel, moet je geïnstalleerd zijn op je webserver of op je lokale testsysteem van WordPress.

Het meest uitgebreide deel bij het maken van een on-line shop is het onderhoud van je producten. Het winkelsysteem stelt eigen velden voor al deze gegevens ter beschikking: Met een beetje oefening heel gemakkelijk: producten toevoegen in WordPress hosting Je kent het basisproces al van WordPress. Ook het publiceren en later bewerken is vergelijkbaar met het onderhouden van blogposts en CMS-pagina’s.

> Opmerking: bij vragen over WordPress dient het Forum van wordpress.org als eerste aanspreekpunt, of die van wpde.org. Zorg er echter voor dat je daar naar bestaande oplossingen zoekt voordat je een nieuw onderwerp aansnijdt. De leden van de boards zullen je hiervoor bedanken.

Verplichte Product Combinaties Instellen

Overdracht van bestaande gegevens woocommerce levert een set aan demodata meteen mee die je kunt installeren. Dit is vooral nuttig als je WooCommerce eerst wilt uitproberen, of als je geen concrete productgegevens ter beschikking hebt tijdens de opzet.

WordPress komt weliswaar standaard met eigen importer-oplossingen. Maar voor de meestal vrij complexe winkelgegevens moet je meestal uitgebreidere instruments gebruiken. In de praktijk bleken vooral WP All Import of het Product CSV Import Suite van WooCommerce aan de verwachtingen te voldoen. De eerste heeft de voorkeur van veel ontwikkelaars vanwege de vele functies: De plugin WP All Import voor WooCommerce

De BTW voor je producten of de verzendkosten worden verkeerd berekend? Individuele klanten zien bepaalde WordPress betaalmethoden niet meer? De oorzaak kan een enkel selectievakje zijn dat verkeerd is ingesteld.

Omdat veel functies alleen kunnen worden getest met bestaande goederen, internet zoals jouw WooCommerce theme. De screenshots in dit artikel zijn gemaakt met behulp van de demodata van WooCommerce.

Waarom Ik Niet Kies Voor Woocommerce Als Webwinkel