Woocommerce Webshop

Bij Nieuw toevoegenkun je jouw huidige producten gaan toevoegen. Vergeet daarbij niet om naast de algemene informatie ook de juiste categorie te kiezen en de voorraadstatus aan te geven.

Maar deze plugin kan je ook gebruiken voor het aanmaken van productlijsten voor Google Ads Shopping campagnes. Exporteer alle of een selectie van producten die je graag wil adverteren through Google Shopping. De free of charge versie van de plugin WooCommerce Extended Coupon Features is zeker de eerste plugin die je voor het aanmaken van een kortingsbon moet proberen. Naast een aantal additional voorwaarden voor een kortingsbon heeft deze plugin een belangrijke functie. Je maakt nog steeds een kortingsbon aan, maar deze wordt door de plugin vanzelf toegepast.

Wil Je De Standaard Nederlandse Woocommerce Vertaling Aanpassen?

WooCommerce is de meest populaire free of charge webshop plugin. Lees de WooCommerce webshop handleiding om te weten, waarom WooCommerce zo populair is onder WordPress gebruikers. En leer stap voor stap, hoe u een WooCommerce webshop in WordPress installeert, opzet en uitbreidt. Met een further plugin als Sensei is het zelfs mogelijk om een WooCommerce webshop te runnen met een apart ledengedeelte voor bijvoorbeeld een cursus.

De Productafbeelding wordt als belangrijkste foto gebruikt en in de overzichten, wanneer je wilt kun je bij Productgalerij WordPress meerdere foto’s invoeren. Dankzij onze flexibele bezorgopties verhoogt u de conversie, zo simpel is het.

  • Als een van je varianten wel informatie over de maat maar niet over de kleur heeft, wordt je product niet geïmporteerd.
  • Je kan ze handmatig per keer toevoegen of je kan ze globaal aanmaken en makkelijk hergebruiken.
  • Magento kan nog eventjes rustig ademhalen, need WooCommerce is qua webshopfunctionaliteiten en inrichting op e-commerce nog niet zover al Magento.
  • WooCommerce doet haar uiterste greatest om Magento van deze troon te stoten.
  • In de WordPress-handleiding (t.w.v. € 19,95) lees je alles over het WordPress-Dashboard en plugins.

Voor jouw WordPress webshop heb je eerst een hostingpakket, domeinnaam en SSL-certificaat nodig. Heb jij al minimaal een Plus pakket, een domeinnaam en een SSL-certificaat?

© All Rights Reserved WordPress Onderhoud Door Wpsupporters, Virtuele Field

En sommige thema’s zijn ontwikkeld voor specifieke soorten bedrijven. Zo zijn er thema’s voor voedingswinkels, voor modezaken, en voor drogisten.

De WooCommerce webshop plugin installeren en instellen. Google Analytics biedt daarnaast handige functies en opties om jouw statistieken te verdiepen. Daarmee bedoelen we dat je heel gedetailleerde klantprofielen kunt maken. Zo kun je een klantprofiel maken gebaseerd op nationaliteit, leeftijd en de populaire producten voor die groep. Aan de hand daarvan kun je bijvoorbeeld weer adverteren.

Als je wilt weten of jouw toekomstige webshop op WooCommerce kan draaien, vraag het ons dan gewoon. We helpen je graag met advies, implementatie en hosting! Lees ook eens onze andere weblog over WooCommerce. 14 jaar geleden begon WordPress als systeem voor het gemakkelijk schrijven en publiceren van nieuwsberichten op internet, blogs dus. Dit werd door de group zo goed ontvangen dat er snel veel mensen gebruik van gingen maken. In de volgende jaren zou steeds meer functionaliteit worden toegevoegd wat WordPress zou doen uitgroeien tot wat het vandaag de dag is.

Kiezen van het juiste hostingpakket voor jou erg lastig. Samenvattend is Cloudways op eigenlijk alle punten web wat beter dan SiteGround, maar toch staan ze niet op de eerste plaats. Wanneer we de prijs/kwaliteit verhouding namelijk vergelijken met SiteGround doen zij dit web wat beter. Cloudways is een stukje kleiner dan SiteGround, maar dat zegt helemaal niks. Cloudways richt zich namelijk op het wat hogere phase.

De overbodige pagina’s kunnen in de Prullenbak; onder elke pagina staat daarvoor een klikbare optie. Als je later toch minder tevreden bent met je keuze, kan je weggegooide pagina’s weer terughalen uit de Prullenbak. Op je WordPress hosting nieuwe domein kan je WordPress installeren met een paar klikken op de knop . Naast deze plugins zijn er nog duizenden andere plugins die er voor zorgen dat uw webshop geheel afgestemd kan worden naar uw wensen en eisen.

Als de updates echter netjes bijgehouden worden en je voor betrouwbare thema’s en plugins kiest, is er niets aan de hand. Begin 2021 draaien er in Nederland nog ruim 2000 e-commerce platforms op Magento 1. Voor deze versie worden sinds juni 2020 geen veiligheidsupdates meer gemaakt. Daarmee is er zowel voor de eigenaars van deze webshops als hun bezoekers is een fors veiligheidsrisico aan het ontstaan. Wanneer iemand met criminele bedoelingen nu een lek vindt en misbruikt, wordt daarvoor geen veiligheidsupdate meer uitgebracht. De core software wordpress webshop program van zowel Magento als WooCommerce zijn gebouwd om grote assortimenten en grote hoeveelheden bezoekers te kunnen verwerken.