Woocommerce Webshop Maken, Wat Heb Je Nodig? Lamper Design

We hebben vervolgens de API key van mollie nodig in WooCommerce. We selecteren bij Mollie de betalingsmogelijkheden van iDeal, Klarna en Paypal. We kunnen vervolgens enkele voorbeelden van producten importeren van producten. Op het scherm “Thema” selecteren we de knop “Continue with my energetic theme” wat bij Divi staat. We klikken vervolgens op installeren en en activeren. We gaan in het WordPress Dashboard naar het Admin Menu.

De workshop WordPress kan in meerdere varianten gegeven worden. Het niveau van de workshop wordt namelijk bepaald door de kennis die jij al hebt van WordPress. Ook is het belangrijk dat jouw hostingpartij dagelijks een back-up maakt.

Oefening 11: We Maken Met De Divi Themabouwer De Winkelpagina Voor Productcategorieën

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben dan ook erg blij met het resultaat.I had an web site made by this company. My needs were carefully listened to and I am very pleased with the outcome. Van de ene op de andere dag staan duizenden ondernemers voor een compleet onverwachte situatie. Door de disaster komen er minder bezoekers naar de fysieke winkels en de mensen wijken massaal uit naar de on-line winkelmogelijkheden.

In dit menu kun jij aanpassingen doen voor het component dat jij internet hebt geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan kleuren, lettertypes, functionaliteiten en ga zo maar door. Een makkelijkere manier ga je in ieder geval niet vinden om zelf een webshop te bouwen. Door deze instelling aan te passen wordt jouw webshop beter toegankelijk voor bezoekers uit het desbetreffende land. Je kunt de taal van WordPress makkelijk zelf aanpassen door onder instellingen naar “Algemeen” te gaan en de taal aan te passen.

Storefront is het officiële WooCommerce thema van WordPress, welke bovendien free of charge te downloaden is op WordPress.org. Het thema wordt gezien als een lichtgewicht basisthema dat een uitstekende foundation WordPress hosting vormt voor het maken van een webshop.

Cursus Google Ads

Er zijn mogelijkheden genoeg en als er nieuwe ontwikkelingen komen op websitegebied zullen deze binnen no-time beschikbaar komen voor WordPress. Wil je een webshop waarbij je gaat bloggen en regelmatig nieuwe pagina’s bijvoegt, dan is een WordPress Webshop perfect hiervoor. Je kunt heel eenvoudig nieuwe berichten toevoegen en zelfs aangeven wanneer je wilt dat de berichten geplaatst worden. Zo kun je je berichten al lang van tevoren klaar zetten en op een vooraf ingesteld moment activeren. Wanneer je van een WordPress web site een WordPress webshop wil maken heb je een e-commerce plug-in nodig. Er zijn veel plug-ins beschikbaar maar de meest gebruikte heet “WooCommerce” en is van WordPress zelf. De basisopties zijn free of charge en voor geavanceerde opties moet een klein bedrag betaald worden.

  • Na het toevoegen van een product is het belangrijk om Woocommerce goed in te stellen zodat je webshop goed werkt.
  • De meeste consumenten zoeken namelijk through Google en met de WooCommerce Google Feed Manager plugin worden je producten zichtbaar in de Google Shopping resultaten.
  • Pronamic bestaat sinds 2005 en heeft ruime ervaring in WordPress en webwinkels.

Maar na het publiceren ben je als webshop-eigenaar nog niet klaar. WordPress website Je wil natuurlijk ook dat je producten gevonden worden.

Waarom WordPress Geschikt Is Voor Grote Bedrijven: 10 Redenen

Natuurlijk kun je zelf aan de slag met het maken van een WooCommerce webshop en dat is natuurlijk altijd het goedkoopst. In die situatie kom je vaan met een paar honderd euro al een heel eind. Wij van Your Concept leveren veelal maatwerk webshops en zijn de kosten afhankelijk van je persoonlijke wensen. Als online vakidioten ontwerpen we webshops met passie. We leveren alleen webshops waar we zelf enthousiast over zijn, nemen geen genoegen met middelmaat, maar gaan voor perfectie. Kortom een webshop die jouw bedrijf de uitstraling geeft die het verdient en naadloos aansluit op de bedrijfsidentiteit. Beoordeel het zelf en lees hiernaast het succesverhaal van uwdierenwinkel.nl, een online dierenwinkel met werkelijk alles voor een gelukkig huisdier.

Dan betekent dat niet dat deze handleiding niet geschikt is voor jou. Ik weet namelijk wel zeker dat jij hier ook nog erg handige informatie uit kunt gaan halen waar jij veel profijt uit kunt gaan halen. De laatste plugin op deze lijst is de PW WooCommerce Gift Cards plugin. Deze plugin stelt je in staat om giftcards toe te voegen aan jouw WordPress.

Lees het blog waarin we je alles uitleggen over voorraadbeheer, leveranciers en logistiek. Hosting heb je nodig om jouw WordPress webshop bereikbaar te maken voor bezoekers. Zie het als het gebouw dat je huurt voor je winkel. We hebben ook een blog over de voorbereidingen van je webshop als je hier nog meer in wilt duiken. Je richt je webshop in en vult de webshop met producten. Maar voordat we de thema’s bespreken wil ik het even kort hebben over de voordelen van het maken van een WordPress webshop en hoe je een WordPress webshop maakt. Het runnen van een webshop is meer dan het bouwen van een webshop.