Woocommerce Webshop Met 15 Jaar Ervaring

WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress website om te vormen tot professionele webshop. Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden. Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net zoals we pagina’s in WordPress websites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we de producten ook goed vindbaar maken waardoor je meer zult verkopen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer verkoop realiseren.

Wanneer het gaat om een variabel product dan is er een andere cruciale stap in tab “Variaties” waar je bv een kleur met een maat combineert. Verstuur je producten per pallet of doos dan kan je met verzendklasse aangeven dat dit dan in een speciale prijsklasse terecht komt. Bij de meeste producten kun je deze tab meestal gewoon overslaan.

Eenvoudige Integratie In Woocommerce

Toch werkt niet elke WordPress-thema optimaal met WooCommerce. Dat laatste is een beetje een vreemde reden… Je kunt immers beter de hele web site tijdelijk verstoppen. Maar ik vermeld ‘m toch even in het rijtje, omdat dit eigenlijk de gedachte was achter het ontstaan van deze functie; om te laten weten dat de webshop niet werkt.

  • Je kan vervolgens instellen of je een achtergrondsafbeelding wil (en die kan je bij ‘Add Media’ toevoegen).
  • Automatisch gegenereerd om uw consument een naadloze betaalervaring te bieden en further handmatig werk voor u weg te nemen.
  • Daarom voeren we wekelijks optimalisaties door voor Clean Nutrition.
  • Wanneer je wilt dat je facturen ook automatisch op een externe locatie worden opgeslagen kun je de Dropbox instellingen inschakelen.

Aantal opties voor keuze van bestemming, bijvoorbeeld factuur adres of verzendadres. Als je ervoor kiest om de voorraad te beheren, zal het mogelijk zijn om voor elk afzonderlijk product de voorraad hoeveelheid aan te geven. Is alleen handig wanneer je zeker weet dat een klant maar één product besteld, b.v. Deze optie is belangrijk, wanneer deze nog uit staat moet je deze aanzetten om BTW belasting mogelijk te maken. Binnen dit gedeelte vindt je de belangrijkste instellingen zoals de catalogus instellingen, pagina’s, betaling gateways, verzendmethoden en belastingtarieven.

Niet langer handmatig zendingen invoeren per vervoerder. Koppel bijvoorbeeld uw vervoerderscontract van PostNL en van DHL in één systeem. Dus als een order betaald is komt de order pas door in het verzendsysteem als verzendlabel. WordPress hosting orders automatisch direct, uurlijks of handmatig ophalen. Integratie van applicaties, systemen en web-services middels een eenvoudig drag’n’drop platform.

Is gekozen voor Exact Online incl dan worden alleen de Exact Online BTW codes incl getoond. Alleen de Winst en Verlies grootboekrekeningen aan de credit-zijde worden getoond. Er wordt gecontroleerd of de bestelling niet eerder is doorgezet. Er wordt gecontroleerd of voor de BTW in iedere regel een overeenkomstige BTW code in Exact Online bestaat. Is de bestelling een ICP bestelling dan wordt het BTW nummer gecontroleerd.

Wat Vinden Klanten?

De facturen gebruiken we namelijk alleen actief op onze webshop. Je kunt bij de PRO instellingen drie statische bestanden toevoegen aan de mails die verzonden worden bij een nieuwe bestelling. Nadat je alle plugins hebt geïnstalleerd kun je starten met het aanpassen van de instellingen van de plugin. Let op dat je nog wel een aantal zaken moet instellen zoals debelastingen de e-mail notificaties! Ook moet je zorgen dat jouw klanten daadwerkelijk kunnen afrekenen in jouw store.

Je ziet de Facebook pixel ID staan en een hyperlink naar je catalogus. Klik je op deze hyperlink dan wordt je automatisch naar de Facebook catalogus gestuurd waar je kunt beginnen met adverteren. Klik na het aanpassen van de naam vervolgens op doorgaan om de product catalogus definitief aan te maken.

In dit artikel laten we je kennismaken met de basisfuncties en gaan we in op de voor- en nadelen van website bouwen. Daarom hebben wij al onze kennis en ervaringen ingezet om een eigen WooCommerce-thema te ontwikkelen. Daarin hebben onze vormgevers, UX-specialisten en ontwikkelaars het beste van ons werk samengebracht tot één kneitergoed, eenvoudig te implementeren thema.

Daarnaast is het mogelijk om met iDIN een leeftijdsverificatie te doen als specifieke producten dit vereisen. Facturen worden meegestuurd met de bevestigingsmail, maar zijn uiteraard ook by way of “Mijn Account” te downloaden. Hoewel de gratis versie al redelijk uitgebreid is, biedt de premium versie ook nog wel een paar interessante voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om PDF Proforma facturen, Creditnota’s e-mailpakbonnen en nog veel meer te maken! Bestellingen kunnen ook automatisch naar je printer verstuurd worden. Dit is een relatief simpele, maar tegelijkertijd zeer krachtige plugin. Deze plugin stelt je in staat om direct een PDF factuur mee te sturen met de bevestigingsmail.

Het gebruik van categorieën biedt een duidelijk overzicht, zowel voor de klant als beheerder. Zo gebruiken wij hier als WordPress website voorbeeld de categorieën ‘T-shirts’, ‘Accessoires’ en ‘Hoodies’. Beter inzicht te krijgen in producten en klanten.