Woocommerce WordPress Webshop

Veiligheid is een puntje waarop je eigenlijk geen compromissen mag sluiten. Het hoeft maar één keer goed mis te gaan om het vertrouwen van je klanten te schaden.

Voordelige WordPress Woocommerce Webshop Laten Maken

Installeer een backup plugin om dagelijkse backups te automatiseren. Gebruik een on-line WordPress hosting scanner om je webshop geregeld te scannen op kwetsbaarheden.

We hebben de belangrijkste zaken om je webshop te beveiligen voor je op een rijtje gezet: Kies voor een betrouwbare webhost. Zorg dat de core, je thema’s en plugins altijd up-to-date zijn. Installeer een goede security wordpress webshop plugin, zoals Defender.

Zorg dat je de regels van de AVG naleeft Sinds 25 mei 2018 hebben Website gebruikers te maken met een hoop nieuwe regels. Dat komt doordat sinds die datum de AVG wordt gehandhaafd. Wat betekent dit allemaal voor jou als eigenaar van een website?

En aangezien zij voor je inkomsten zorgen is dat een risico dat je niet kunt nemen! Twijfel je over de veiligheid van je webshop? Schakel dan gewoon een skilled in die de beveiliging uit handen kan nemen.

Uitdrukkelijk toestemming vraagt voor allerlei handelingen, zoals het opslaan van iemands e-mailadres wanneer diegene een reactie op je website achterlaat; Gebruikers op de hoogte stelt van eventuele datalekken. Om te voorkomen dat je een boete krijgt omdat je niet aan de AVG voldoet, moet je een aantal dingen doen: Een cookie notificatie op je web site wordpress website plaatsen Een privacyverklaring op je website plaatsen