WordPress

Na een persoonlijk vrijblijvend gesprek krijgt u van ons een offerte en project briefing. Hierin staat precise wat u van ons kan verwachten en wat de concrete plannen zijn, een goede voorbereiding is het halve werk. Na het onderzoek beginnen wij met het ontwikkelen van het eerste idea, dit proces kost ongeveer 1 tot 2 weken. Hierna krijgt u uiteraard ook de kans om suggestions te geven Op foundation van uw feedback en de content zullen wij de web site doorontwikkelen en passen wij hem aan aan de hand van uw suggestions.

zeer goede en snelle service Weet waar hij mee bezig is, zeer vriendelijk en hele goede service Goede gedegen kennis van het web en wat hier bij komt kijken, zeker een aanrader! JKC Media heeft voor ons fitnesscentrum RealForYou een geweldige web site WordPress hosting gebouwd. Er is rekening gehouden met onze wensen, maar ook met de praktische haalbaarheid.

Een Enterprise WordPress

De opdracht is niet alleen goed uitgevoerd, het was mij ook duidelijk dat het bedrijf achter mijn evenement staat en mijn visie delen. Ontzettend fijn samengewerkt met JKC media. Zeer prettige, snelle communicatie. Niks was te gek, en alles kon gerealiseerd worden.

De potentie van Nederlandse webshops Vrijblijvend persoonlijk gesprek We bekijken wat er nodig is om het uiteindelijk doel te realiseren en hoe u uw perfecte WordPress webshop kunt laten maken. Dit kan zowel bij u op locatie als bij ons op kantoor.

Fijne ondernemer, luisterd naar wat je wil. Helpt met ideen uitwerken en snapt ook wat er gedaan moet worden! Goeie communicatie, gaat door tot je tevreden bent met alles, je hoeft niet lang te wachten dus helemaal tevreden over alles! Gaat door totdat je tevreden bent, levert uitstekend werk! goede service ben erg tevreden

Heel goed bedrijf Justin is ook zeer vriendelijk en denkt altijd mee aan een passende oplossing. makkelijke communicatie via whatsapp.

Zeker een positieve ervaring JKC heeft op een hele nette manier onze web site verbeterd, werkt professioneel en prettig in communicatie. Goede ervaring met Justin en zijn bedrijf JKC Media. Bedankt Justin voor het ondersteunen/bouwen van onze website woocommerce. Ondanks er veel problemen waren met het webhostingsbedrijf, bleef de service en geduld erg goed van jkcmedia!

Een fijne samenwerking tot dusver met Justin van JKC Media! Snelle levering en een duidelijke communicatie. JKC Media heeft mijn evenement de Fame Game gesponsord met een huisstijl en een website website bouwen.