WordPress

Het is wat omslachtig, maar over het algemeen heb je jouw thema zo aangeschaft. Om aan te geven welke pagina de vaste homepage van de web site wordt, ga je naar ‘Instellingen’. Hier klik je op ‘Lezen’, vink je bij ‘Startpagina toont’ het tweede vakje aan en selecteer je bij ‘Voorpagina’ die pagina die je ‘Home’ hebt genoemd. Heb je dit gedaan, dan sla je jouw wijzigingen op door te klikken op ‘Wijzigingen opslaan’. Als je dit hebt gedaan, krijg je alleen nog maar samenvattingen te zien op jouw web site en geen hele blogberichten meer. Voor we je meer vertellen over het ontwikkelen van een web site, lees je eerst iets meer over WordPress.

De communicatie is helder en “to the point”, precies wat nodig is. Kortom, samenwerken met Frank is een kans die ik zeker aanraad, hij is betrouwbaar en professioneel. Ja, wij kunnen je helpen bij het installeren van een template. Desgewenst installeren we daarbij ook meteen alle voorbeelddata zodat je web site er zo uit ziet als de demo op de website van de ontwikkelaar van het template. Al 20 jaar houden wij ons bezig met het ontwerpen, implementeren en onderhouden van websites, U bent bij ons in goede handen. Enthousiast geworden en wil je gaan samenwerken aan een uniek webdesign met een sterk merk die jouw verhaal visueel zichtbaar maakt?

Naast je content, navigatie en keuze voor WordPress kunnen ook andere zaken van grote invloed zijn. Zo rangschikt Google ook websites op basis WordPress hosting van betrouwbaarheid. Een web site waar door andere websites vaker naar wordt verwezen heeft volgens Google meer autoriteit.

Tip 11: Schets Eerst De Format Van Je Pagina’swireframe: Zodat Je Visualiseert Wat Belangrijk Is

Dank voor de tip Jaap, daar kunnen andere gebruikers misschien weer wat mee. Hoi Theodoor, heb je soms de vorige installatie met een auto-installer zoals bv Installatron gedaan? In dan geval moet je in wp-config.php een regel verwijderen. Installatron zet daar het upload pad neer, bij een handmatige installatie is dat niet.

Bekijk hieronder een voorbeeld waarin ik de tekst van een heading module eenvoudig verander. Eenmaal op de knop gedrukt kun je de pagina aanpassen. De eerste keer dat je een pagina wilt aanpassen in Beaver Builder zal je de vraag krijgen of je een rondleiding wilt starten.

Ze gaan verder dan alleen het ontwerpen en bouwen van een professionele web site. Ze onderscheiden zich door een persoonlijke benadering en luisteren goed naar wat je wilt. Zo krijg je in samenwerking met de webdesigner de website die je in gedachten had en die perfect is afgestemd op jouw organisatie. Een mooie nieuwe web site is leuk, maar deze moet ook onderhouden worden. Denk hierbij aan periodieke updates om uw WordPress web site up to date en goed beveiligd te houden.

Je ziet dan net als bij de plugins een paar tabbladen met Populair, Nieuwste en Uitgelicht. Je kan ook bij Eigenschap filter zoeken naar specifieke thema’s. Maak je ook niet druk als het niet direct lukt om de web site website maken te bouwen die je voor ogen hebt.

Daarom maken wij graag kennis met je om zo ook jouw wensen te bespreken. Dit werken wij voor je uit, zodat jij een GO kunt geven.

Kun je niet meer in het WordPress dashboard komen? Dan zal je de plugins via FTP moeten uitschakelen. Vervolgens voer je stap 1 weer uit om te kijken of het probleem is opgelost. Als dit niet het geval is doe je hetzelfde bij de volgende map enzovoorts. De cache is een korte termijn geheugen waarin bepaalde onderdelen van je web site worden opgeslagen zodat deze niet steeds opnieuw geladen hoeven te worden.

Als je op het dashboard bent ingelogd, dan zie je een menu aan de linkerkant. Lees de onderstaande toelichting door en klik door de opties heen. Zo krijg je een beter beeld waar de specifieke opties voor dienen. WordPress Multisite is een functie, waarmee je een netwerk van web sites binnen één WordPress-installatie kunt opzetten. Laten we eenvoudig beginnen – er later een WordPress Multisite van maken kan altijd nog. Met twee-factor-authenticatie voeg je een further beveiligingslaag toe aan je website.

Dan kun je jouw waardering laten zien door de auteur een kleine bijdrage te geven. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand te houden. Met je schrijfstijl moet je echt in de huid kunnen kruipen van Miljuschka. De bezoekers van de website en lezers van de nieuwsbrief moeten zin krijgen om verder te lezen en de recepten uit te proberen. De website die ik wil maken hoeft inderdaad niet te uitgebreid te zijn.

Een template op een WordPress website laten installeren kan geschikt zijn voor kleine bedrijven die slechts een on-line visitekaartje willen. Gaat het naar meer maatwerk, dan is dat prima voor kleine bedrijven waarbij de web site slechts ondersteunend is aan de verkoop. De goedkoopste vorm is templates laten installeren, oftewel ‘prefab’ layouts binnen WordPress installeren. Een alternatief voor de Antispam Bee plugin is de Akismet plugin.

Heb je niet zo veel tijd voor het beheren van de website? Met de eenvoudige page-builder is het erg eenvoudig om de teksten en afbeeldingen van de website website maken aan te passen.

Een van de bekendste WordPress plugins bevat naast tientallen andere functies ook de mogelijkheid je website responsive te maken. Met een paar klikken op de knop is je web site omgetoverd tot een mobiel powerhouse.

  • Je vindt widgets vaak helemaal rechts op de webpagina, maar wanneer je template het toelaat kun je ze ook op andere locaties toevoegen.
  • In de tussentijd zou je de relaxation van de handleiding kunnen lezen, zodat je direct weet wat je allemaal moet en kan doen.
  • Ik adviseer je en maak een offerte aan de hand van deze prijzentabel.
  • Of je nu kiest voor een Phoenix web site of een customized Divi website.

Al onze WordPress web sites zijn zoekmachinevriendelijk zodat jij direct aan de slag kan gaan met de content. @Coen, mijn theme is niet zozeer een los thema, het zit vol met technieken, met name om zoveel mogelijk te automatiseren zoals de Kennisbank. Je moet bereid zijn om in jezelf en in je business te investeren.

Bij de onderste hyperlink op de inlogpagina komt als alttag Ben je de weg kwijt? Ik stuur je een e-mail, als je mij de login gegevens retour wilt sturen ga ik op onderzoek uit. Zowel de afbeeldingen als de links in het menu verwijzen nog naar het oude domein. Ik heb alle instelling in de FTP nagelopen maar kan de fout helaas niet vinden. Alles is gelukt alleen gaat het linken nog niet helemaal goed.