WordPress Com

Caching is erg belangrijk, want dat maakt je website een stuk sneller. Hiervoor gebruik ik de plugin ‘WP Fastest Cache’. Kies voor ‘Plugins’ » ‘Nieuwe plugin’ en zoek rechtsboven woocommerce op ‘WP Fastest Cache’. Download en installeer de plugin, zoals hierboven beschreven staat. Kies uit het menu aan de linkerkant voor ‘WP Fastest Cache’ als de plugin eenmaal is geïnstalleerd.

Vink de volgende opties aan: ‘Cache System’, ‘New Post’, ‘Minify HTML’, ‘Minify Css’, ‘Combine Css’, ‘Combine Js’, ‘Gzip’ en ‘Browser Caching’. web optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door je web site goed in te stellen, wordt je beter gevonden door zoekmachines zoals Google en Bing. Dit resulteert dat je uiteindelijk hoger in de zoekresultaten eindigt.

Jouw Website Is De Sleutel Voor Online Succes

Afhankelijk van de plugin kun je deze nu instellen. Er zijn een aantal plugins die voor iedere WordPress-website een meerwaarde zijn.

Voor WordPress is er de plugin ‘Yoast web optimization’. Download en installeer, zoals hierboven beschreven, de plugin ‘Yoast web optimization’. Kies na het activeren voor ‘web optimization WordPress’ uit het menu aan de linkerkant. Je kunt eventueel de rondleiding volgen om uitgebreide uitleg over de plugin te lezen. Alle instellingen staan standaard goed ingesteld.

De in mijn ogen vijf belangrijkste bespreek ik hieronder. Ik laat het voor nu hierbij, omdat het anders te uitgebreid wordt.

WordPress Hosting

Dit beschermt je tegen brute-pressure-aanvallen. Alle instellingen staan hier goed voor. Echter, je kunt deze naar wens finetunen. Kies uit het menu voor ‘Instellingen’ » ‘Limit Login Attempts’. Wijzig naar behoefte de instellingen en klik onderaan op ‘Instellingen aanpassen’.

Plugins voor WordPress downloaden Via de back-end van WordPress kun je eenvoudig plugins downloaden. Kies uit het menu aan de linkerkant voor ‘Plugins’ » ‘Nieuwe WordPress hosting plugin’. Net als bij de thema’s kun je hier in het menu bovenin door alle beschikbare plugins bladeren. Als je er één gevonden hebt, dan klik je op ‘Nu installeren’.