WordPress Com Website Verwijderen

Je zou de prijzen van Vimexx en Siteground eens naast elkaar kunnen leggen. Je kunt voor een gratis thema kiezen. Maar waarschijnlijk wil je een professioneel thema. Ik raad dat in ieder geval wel aan. Een WordPress thema bepaalt hoe je website eruit gaat zien.

Laat Jouw WordPress Website Maken

Bijvoorbeeld een planningssysteem. Ook hier kunnen de prijzen erg variëren. Ze liggen in de range 20 tot 80 WordPress hosting euro per jaar. Veel web sites hebben dit echter niet nodig.

Stap 7: Pagina’s En Menu Maken

a hundred and fifty euro: WordPress of Joomla – doe alles zelf: dus internet hosting en domeinnaam bestellen + maken van je website wordpress webshop + een professioneel thema aanschaffen 800 euro: WordPress of Joomla – de webdesigner kan ook bijvoorbeeld je foto’s mooier maken en teksten schrijven

Prijzen variëren van eenmalig €forty,- euro tot jaarlijks €eighty,- euro. De meeste plugins zijn gratis. Soms wil je echter een functionaliteit op je website die niet free of charge is.

Wil je besparen bij de webdesigner dan zul je bij een lager budget zelf de teksten en foto’s website maken moeten aanleveren. Hieronder staan wat globale richtlijnen. Maar goed elk bureau heeft natuurlijk zijn eigen prijs:

Een plugin voor je contact pagina is namelijk gratis. Als je de web site uit gaat besteden dan is er ook qua prijsstelling van alles mogelijk. Het hangt ervan af welk kind website je wilt. Een statische website kost nou eenmaal meer tijd voor de webdesigner dan een WordPress website. En in principe berekent de webdesigner zijn ingeschatte tijd.

  • Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw domeinnaam invoeren in de browser.
  • Aan de rechterkant zie je hoe het er ongeveer uitziet als de domeinnaam nog niet actief is.
  • Het is dan ook tijd voor stap 2, WordPress installeren zodat we een WordPress web site maken.
  • Op de afbeelding hieronder zie je aan de linkerkant de pagina die je te zien krijgt als de domeinnaam actief is en werkt.
  • Super je domeinnaam is actief.

Daarnaast moet je soms voor een SSL certifcaat betalen . Een Nederlands domeinnaam varieert tussen 4 en 15 euro . Afhankelijk van waar je het koopt. Sommige hostingpartijen geven het zelfs free of charge. Een internet hosting kost tussen de 0,60 en 25 euro per maand.