WordPress Installeren Op Een Webhostingpakket

Toch kun je niet volledig gratis een web site maken. Je hebt namelijk wel een domeinnaam en internet hosting nodig.

Voor deze web site is de domeinnaam webtalis.nl. Als je WordPress hosting naar Google wilt gaan, dan ga je naar de domeinnaam google.nl.

  • Begin vandaag nog met het bouwen van je eigen WordPress website
  • Hoe verder na het installeren van WordPress?
  • Medior Linux engineer Puppet OpenStack Linux
  • WordPress.com verhuizen naar WordPress.org

Het enige wat je hoeft te doen is de instructies volgen en je hebt als eindresultaat een professionele goed uitziende website. Ik zal je daarnaast ook suggestions geven over hoe je jouw website naar het volgende niveau kunt tillen. Heel veel plezier met een eigen WordPress web site maken! Mocht je ergens vragen over hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen. Laten we nu direct starten met het maken van een website!

Dit is een stap voor stap handleiding over hoe je een web site kunt maken met WordPress. Ik heb alles verdeeld in verschillende stappen. Ik zal je meenemen vanaf het begin tot het einde.

In je browser ziet dit er als volgt uit: Naast een domeinnaam hebben we ook nog website hosting nodig.

Een Thema Of Builder Kiezen

Hieronder volgt de inhoudsopgave, zodat je direct naar een onderdeel kunt die je wilt bekijken. Je kunt de inhoudsopgave ook gebruiken om op een later moment website bouwen verder te gaan met waar je gebleven was tijdens het maken van je website.

Eén van de meest gemaakte fouten bij novices is het kiezen van een verkeerde web site platform. Gelukkig ben je hier en zal je deze fout niet maken. Wanneer het aankomt op het maken van een goede professionele web site, dan is de zelf-gehoste WordPress.org de beste keuze. Je kunt hier kiezen uit duizenden designs en further functionaliteiten, waardoor een web site maken in allerlei varianten mogelijk is. De software program WordPress is gratis en voor iedereen te downloaden.

Wat is een domeinnaam en webhosting? Een domeinnaam is een webadres op het internet. Dit is wat gebruikers moeten invoeren om je website WordPress website te bereiken.