WordPress Met Woocommerce Of Magento Voor Je Webshop?

Ik heb aangegeven dat ik de enige auteur ben van het blog, zodat je niet steeds een ‘author field’ krijgt onder een blogbericht. Ik heb een zeven meldingen vertaald van Engels naar Nederlands. Dat is het toevoegen van mijn logo en de indeling van de header. Ik heb gekozen voor het logo links en het menu rechts. Ik heb vervolgens besloten dat ik eerst alle pagina’s die in het menu staan wil aanpassen.

  • Afhankelijk van jouw instellingen kan de winkelwagen, inclusief jouw testproduct, er als volgt uitzien:
  • De volgende video laat zien hoe je BTW instelt voor jouw WordPress Webshop:
  • Stap 5: WordPress Webwinkel inrichten
  • Tijd voor het instellen van BTW in onze webshop.
  • Stap 4.2 BTW instellen in jouw WordPress Webshop

En laat de rest voor nu zitten. Als je later iets specifieks wil WordPress aanpassen, dan kan je ook gericht op zoek gaan naar de optie die dat aanpast.

Voorbeelden van opties die ik wel heb aangepast Ik heb de tekst WordPress hosting voor de 404 pagina vertaald van Engels naar Nederlands.

Je Website Optimaliseren? Onze Experts Helpen Je Graag

Kun Je Een Webshop Maken Met WordPress?

Pagina’s kan je aanpassen door op ‘Pagina’s’ te klikken en het menu en daarna bij elke pagina op ‘Bewerken’. Ik woocommerce open zelf altijd alle pagina’s tegelijkertijd in een ander tabblad, zo kan ik in een klap alles tegelijk doen.

Ik heb ‘Sticky Menu’ uitgezet . Ik heb bij ‘copyright’ de linkjes naar het thema en naar WordPress verwijderd.

Ik heb web zelf de hele lijst langsgelopen en ik heb besloten om meer dan 95% zo te laten. Kijk vooral naar de dingen die je echt aangepast wil hebben.