WordPress Specialist

Volledig vrij van licentiekosten Efficiënt ontwikkelingstraject Keuze uit meerdere leveranciers d-Media is in 2002 opgericht in Breda en is een van de middelgrote internetbureaus in Breda. Sinds 2009 richten we ons op het ontwikkelen van websites in open source systemen, in hoofdzaak WordPress en Drupal.

Heb je al een WordPress web site? WordPress projecten waar we trots op zijn Meertalige website met interactieve landkaart

Wat Is Het Verschil Tussen Een WordPress Website En Een Maatwerk Website?

De oplossing: maak zelf een plugin en geef deze aan de neighborhood. Wij hebben veel ervaring met het maken van custom themes en plugins. Bij d-Media werk je samen met een staff WordPress hosting van zeven specialisten. Klein genoeg om het contact persoonlijk te houden. Groot genoeg om de continuïteit te waarborgen.

Plugins ontwikkelen voor jouw online enterprise; Koppelingen met jouw backoffice realiseren through API, XML, JSON of CSV; Opschonen van gehackte WordPress websites; Snelheidsoptimalisatie van trage WordPress web sites;

Hosting & Domeinnaam

Naast maatwerk websiteskun je bij ons ook terecht voor process automation, safety updates en web site beheer. In de samenwerking vinden we het belangrijk dat je het ontwikkelingstraject goed kunt volgen. We informeren je goed zodat je – vanuit jouw kennis en ervaring – kunt bijdragen aan de afwegingen die we maken. Is WordPress voor jouw project de juiste keuze? Voel je je thuis bij d-Media?

  • Een prima aantal wat mij betreft.
  • Meer maakt het vaak niet mooier, omdat thema’s er over het algemeen voor zorgen dat alle reacties per niveau web iets smaller worden.
  • Je kunt hier aangeven vanaf hoeveel reacties je het wilt verdelen over meerdere pagina’s.

We maken graag persoonlijk kennis voordat we een samenwerking wordpress webshop aangaan. Neem daarom gerust contact op!

Veilig houden van WP websites, door het periodiek toepassen van de beschikbare safety updates. Soms lopen wij tegen functionaliteit aan die echt niet mag website maken ontbreken in WordPress.

Website Maker

Dan bouwen de WordPress specialisten van d-Media dit graag voor je. Zo kunnen we voor iedere onderneming de juiste website realiseren. Voordelen van open source volgens onze WordPress specialisten