WordPress Webshop Laten Bouwen Delft

Het kan bovendien goed zijn om een weblog bij te houden op je webshop. Zo krijg je namelijk meer bezoekers op je web site (dankzij “lengthy tail keywords”). Long website maken tail keywordshebben weliswaar minder zoekopdrachten, maar de mensen zijn wel veel specifieker op zoek naar een product. Ze weten al wat ze willen, en dus is de kans groter dat ze iets gaan kopen.

Niet Goed Geld Terug

WordPress + Woocommerce

Daarnaast kun je ervoor zorgen dat WooCommerce automatisch facturen stuurt wanneer iemand een bestelling plaatst. Het maken van een WordPress-webshop is niet eenvoudig, maar dankzij de plugins (vooral WooCommerce!) wordt het wel een stuk makkelijker. Er zijn veel zaken waar je op moet letten als je een webshop maakt .

Wil je meer lezen over zoekmachine optimalisatie, lees dan onze WordPress web optimization gids! Wanneer je een webshop hebt, is het natuurlijk ook belangrijk dat je je administratie goed op orde hebt. Zo betaal je niet te veel belasting. Met plugins als WooCommerce is het mogelijk om je webshop te koppelen aan bepaalde boekhoud-systemen.

Dit is veel werk, maar levert ook veel op als je het goed doet. Zo ja; wij zijn erg benieuwd naar je webshop en WordPress hosting het systeem dat je gebruikt. Laat dus vooral even een reactie achter! Blogt ook in het Engels op WPLounge.org.

De WordPress search engine optimization-plugin van Yoast is gratis en helpt je al enorm bij het optimaliseren van je webshop. Kies dan voor de Yoast WooCommerce web optimization wordpress webshop-oplossing; deze kost forty nine greenback, maar dan heb je ook wat :-).