WordPress Webshop Met Woocommerce

Hou er rekening mee dat jouw webshop wellicht wat andere instellingen vereist, afhankelijk van wat en hoe je gaat verzenden. Vanaf WooCommerce versie 2.6 is er een nieuw scherm met verzend zones bijgekomen.

How To Create An Online Store With WordPress

Ik heb dit enkel gedaan zodat een klant bij het afrekenen ziet dat het pakket met PostNL wordt verzonden. Een verzendmethode is de manier waarop iets wordt verzonden. Denk hierbij aan een pakketverzending met een vast tarief through PostNL, DHL, DPD, and so forth.

Voor webshops die internationaal verzenden is het zo makkelijker en overzichtelijker om per land een of meerdere tarieven te hanteren. Als je bijvoorbeeld naar Nederland, België en Duitsland verzend kun je drie zones aanmaken en aan iedere zone een land koppelen. Iedere zone kan vervolgens drie soorten verzendmethoden bevatten: Vast tarief, Gratis verzending en Afhalen. In het bovenstaande voorbeeld heb ik het vaste tarief ‘PostNL’ genoemd, omdat ik in dit voorbeeld gebruik maak van hun diensten. Je hoeft het vaste tarief echter geen andere naam te geven.

Eventueel een aantrekkelijk thema uitkiezen en installeren Of zie je er vanaf omdat je geen ervaring hebt met WordPress, of geen tijd of zin hebt om deze process te doorlopen? Als je deze klus liever aan een WordPress specialist overlaat, kunnen we je verder helpen. Wij maken namelijk wordpress webshops met WooCommerce.

Geschikt Voor Zowel Grote Als Ook Kleinere Webshops

Het Verschil tussen Verzendmethoden en Verzendklassen Wanneer we het hebben over verzendmethodes en verzendklassen kan er al enige onduidelijkheid WordPress hosting ontstaan. Gezien de reacties op ons oude artikel merken we dat deze verdeling voor een hoop webshop eigenaren niet helemaal duidelijk is.

  • In combinatie met deze tutorial moet ik een heel eind komen!
  • Ben momenteel bezig met PSD omzetten naar wordpress.
  • Zodra ik wat verder ben kom ik zeker nog een keer terug om ook daadwerkelijk iDeal te implementeren, wellicht met WooCommerce!
  • een goede aanvulling dit !!
  • Zonder afrekenen in euro’s/

En natuurlijk nemen wij je deze taak graag uit handen. Vul bovenstaand formulier in en we helpen je precies waar jij hulp bij nodig hebt! LOOP JE VAST OF HEB JE ER GEEN ZIN IN?

In WooCommerce heet deze methode Vast tarief. Daarnaast heb je ook Gratis verzending en Afhalen . Een vast tarief wat wordt gerekend bij de bestelling van een of meerdere producten.

Verzend instellingen woocommerce Bij verzendmethoden moet je, zoals hierboven staat beschreven, denken aan de manier waarop iets wordt verzonden. Verzendklassen hebben betrekking op de kosten van de verzending. Je kunt verschillende verzendklassen aanmaken als je voor bepaalde producten andere verzendkosten wilt hanteren. Een verzendklasse is trouwens altijd gekoppeld aan de verzendmethode Vast tarief.

LAAT WOOCOMMERCE.EU DE WEBSHOP BOUW UIT HANDEN NEMEN. Alles over WooCommerce Verzendkosten en Verzendmethoden (vanaf versie 2.6) Het instellen van verzendkosten, verzend zones, verzendmethoden en verzendklassen blijft iets waar veel WooCommerce webshop eigenaren niet direct WordPress website uitkomen. Het juist instellen van deze zaken is geen hogere wiskunde, maar wel belangrijk voor het succes van je webshop. In dit artikel licht ik alle verzendopties toe en laat ik je d.m.v. een video zien hoe je stap voor stap alles op de juiste manier instelt.

Kosteloze verzending die je bijvoorbeeld kunt toepassen bij een bestelling van 50 euro of meer. Als je magazijn of winkel tevens een bezoekadres is kun je er voor kiezen om afhalen op locatie te activeren. verzendmethoden woocommerce Als je producten wilt verzenden zul je minimaal de verzendmethode Vast tarief moeten activeren en hier een bedrag aan koppelen. Gratis verzending en Afhalen hoef je alleen te activeren als je de klanten deze opties wilt aanbieden.