WordPress Webshop Met Woocommerce

Woocommerce Koppelen

Mijn kledingkast is weer tot leven gekomen en genoeg inspiratie opgedaan voor nieuwe combinaties met veel goede suggestions! Geleerd waarom ik bepaalde kledingstukken niet droeg. Nogmaals dank en een leuke avond, groetend: JAN Ik ben gisteravond mijn hangkast helemaal doorgelopen en heb inmiddels al zo’n 20% weggedaan. Heb ook alles aangepast met jouw suggestions nog vers in mijn geheugen en een aantal foto’s gemaakt die ik je zal sturen met de vraag wat jij ervan vindt.

Op een zeer positieve en voortvarende manier werd de kledingkast bekeken, met de nadruk op wat je nu echt leuk stond en hoe je je stukken het greatest kan combineren. Ook wat kleine verstel/opleuktips er bij. En daarna een zeer geslaagde shopmiddag om het lijstje wat gemaakt was aan te schaffen. Ik ga nu echt al mijn kleren dragen en kijk meer naar waar ik me fijn bij voel , en dat mag WordPress soms greatest wel iets anders zijn dan de gangbare veilige stukken.. Hierbij mijn evaluate voor SoPressed.

Je deed het super goed, dankjewel voor je hulp! JAAA, was een prachtige co create keukentafel workshop! Wat een energie kwam er vrij!

Ook voor een computer dummy zoals ik, waren de coachingsessies zeer bruikbaar. Ik ben zeer goed op weg geholpen.

Ze wist de sfeer ook in beeld excellent neer te zetten. Fanny is een heat wezen die elke intuïtie op kan pakken en daarmee de kern kan overbrengen, in sfeer, gevoel, de kracht, en het ontstaan van je on-line wordpress webshop identiteit. Ze kan dat vertalen naar je business. Die combinatie is speciaal. SoPressed voorziet je van duidelijke adviezen, goede nazorg en opbouwende kritiek.

En wat ben ik nu blij, gelukkig, voldaan, trots en dankbaar! Fanny Veldmeijer van voor het ondersteunen bij het maken van mijn prachtige salespage. Speedstyling met de DressCoaches op de “Ik voel me FANTASTISCH dag” Ik wilde je nog complimenteren over gister!

Belangrijke Vraag Bij Elk Webshopsysteem:

Dank voor de inspiratie en vasthoudendheid om door te gaan…! Fanny heeft het talent om in een korte tijd een veilige omgeving te scheppen, waarbinnen elke deelnemer waardevolle tips WordPress hosting krijgt over de voor haar/hem optimale kledingkeuze in kleur, vorm & materiaal. En dit allemaal op een kundige en vrolijke wijze! Twee geweldige dagen gehad met Fanny.

Fanny is een indrukwekkende dame met veel kennis van zaken en een goed inzicht in de persoon. Ze wist snel wat ik wilde met mijn site en kon snel en op korte termijn zaken aanpassen. Ik ben erg tevreden en zal zeker niet twijfelen om haar weer in te schakelen als er op mijn web site zaken aangepast moeten worden. Vanmiddag een garderobe examine van Fanny gehad.