WordPress Webshop Pakketten ⋆ Onetap WordPress

Wat voor ondersteuning voor je WordPress webshop je ook nodig hebt, bij Montix helpen we je graag verder. Neem contact met ons op voor al je WooCommerce support vragen rondom WooCommerce.

WordPress Webshop; Een Uitgebreid Overzicht

Zit je met een uitdaging omtrent het koppelen van je ERP systeem? Ben je al een tijd bezig met een webshop en nu wil je overstappen op WooCommerce voor verdere groei? Zo kun je zelf meer met je web site woocommerce. Dit vinden wij bij Montix belangrijk.

Een webshop starten of overzetten is een spannende stap. Wil je hulp bij het opzetten van jouw WooCommerce shop? Vul hetformulierin of bel direct Bij Montix vind je professionals voor techniek, SEO en inrichting van je webshop. WooCommerce specialist voor technisch maatwerk

  • Ik zit echter met het volgende probleem: mijn WordPress obtain is in het Engels en nu is WooCommerce ook in het Engels .
  • Het doel van het omzetten van mijn oude web site naar een webshop is dat klanten makkelijker kunnen bestellen.
  • Ik weet niet hoe ik de Nederlandse versie kan downloaden en deze kan overschrijven op de server by way of FTP.
  • Door Engelse en Nederlandse woorden door elkaar te gebruiken wordt het juist zeer onoverzichtelijk.

Vraag direct een offerte aan! Technische ondersteuning voor: Met trots werken wij oa voor: Ik heb support nodigDoorgroeien met mijn website of webshopStarten met een web site of webshopAnders Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De prijzen die gehanteerd worden zijn goed, voor de prijs die je betaalt ben je verzekerd vansnelle communicatieen vakwerk. Al met al, een goede partner voor je web site waar je op kuntbouwenen op kuntvertrouwen.’ Aan de slag met ’s werelds beste tooling Overzicht over de prestaties: WooCommerce webshop opstarten of doorgroeien?

WooCommerce specialist voor MailChimp koppeling Heb je MailChimp de laatste tijd een beetje gevolgd en ben je enthousiast geworden over dit unieke nieuwsbrievensysteem? Dan kunnen wij dit voor je koppelen aan je WordPress web site WordPress hosting en de WooCommerce store. Adreslijsten uitwisselen met je CRM-pakket is uiteraard ook een mogelijkheid, zodat je altijd over een actueel adressenbestand kunt beschikken. Ondersteuning voor WordPress webshop

Bereik meer met WooCommerce, door: ‘Montixis wordpress webshop eenprettige partijom meesamen te werken.

Het is een klein team metkennis van zaken. Het fijne is dat je ze altijd kan bellen, het contact ispersoonlijk, je bent geen nummer. Zaken wordensnelopgepakt en er is eenfijne terugkoppeling. Ook wordt er goed meegedacht en wordt er goed gekeken naar dewens van de klant. Je kan goed merken dat ze niet voor de duurste oplossing willen gaan, maar voor debeste oplossingvoor de klant.