WordPress Webshop Woocommerce

Wat een leuk bedrijf en een leuke leerschool! In heb de Webassistant training gevolgd bij Weblish. WordPress hosting 10 weken lang lekker naar Utrecht vanuit Limburg. Onlangs de cursus Webassistant gedaan bij Weblish.

Ik heb het turbo traject gevolgd. Het tempo zit er goed in, waardoor je na een paar dagen naar huis gaat met een bak kennis. Ik ben heel tevreden, mij zien ze zeker nog terug bij Weblish Het turbotraject webassistent gevolgd eind april. Met recht turbo en ontzettend veel geleerd!

Onlangs het WebAssistant programma gevolgt. Deze training zit bomvol informatie, er is tijd voor alle vragen en ruimte voor eigen inbreng. Je ontvangt in korte tijd zoveel kennis en waardevolle informatie, dit heb ik een jaar niet kunnen verzamelen. Inmiddels verschillende trainingen gevolgd en het blijft een unieke ervaring. Veel geleerd en altijd een prettige ontvangst.

Ze hebben echt individuele aandacht voor de cursisten. Tijdens de reduce zeer waardevolle informatie en als je ergens tegen aan loopt of vragen hebt staan ze altijd voor je klaar. Geweldige opleidingen met gedreven en leuke docenten!

Ik heb onlangs mijn WebAssistent coaching afgerond en werkelijk geen moment spijt van gehad. Ontzettend veel enter krijg je vanuit Weblish. En denken ook graag met je mee over je eigen onderneming. Het was de investering dubbel en dwars waard.

Wat Zeggen Onze Klanten

Alles wat bijvoorbeeld voor een VA handig kan zijn om te weten. In januari gestart met de cursus Webassistant en dat is het leukste en beste wat ik in jaren heb gedaan. Zo ontzettend veel geleerd in een heerlijke, ontspannen sfeer! Een absolute aanrader om een training WordPress bij Weblish te volgen.

Veel inzichten en informatie ontvangen. Ik heb 2 individuele trainingen gevolgd, namelijk WebAssistant en Start je eigen WordPress webbouwbedrijf. Naast de trainingen is er veel persoonlijke aandacht en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Weblish werkt met een zeer deskundig team wordpress webshop en ik kan de trainingen van harte aanbevelen! Weblish is een hele goede en fijne plek om offline de on-line praktische zaken te leren.

Ook vragen buiten de training om worden beantwoord. Wil je meer leren over WordPress, onderhoud van je website, inzetten van various plugins, beheer van je web site? Dan ben je bij Weblish aan het goede adres.

Wil Je Het Beste Blijven Halen Uit Je Webshop?