WordPress Website Bouwen

Yoast heeft dé plugin om de SEO binnen je web site te regelen. WordPress hosting Je kunt eenvoudig per pagina, bericht of project de titel, meta omschrijving en je zoekwoorden invullen.

Websites

WordPress – recaptcha plugin installeren WordPress web site WordPress website optimaliseren – Cache plugins

  • Ik zal laten zien hoe eenvoudig het is om de lettertype aan te passen.
  • Je kunt de lettertypes testen door een lettertype te selecteren en aan de rechterkant de reside preview van je web site te bekijken.
  • Er zijn er echt meer dan genoeg uit te kiezen.
  • Dit zijn de instellingen die je krijgt voor de lettertype van de normale teksten op je website.
  • Bij Familie geef je aan welk lettertype je wilt gebruiken.

WordPress web site optimaliseren – Afbeeldingen GRATIS7 stappen voor een goede voorbereiding van je website

Plugins zoeken en installeren Een belangrijke reden dat WordPress zo flexibel is, is de enorme keuze uit various plugins. Heel kort gezegd is een plugin een pakketje code dat je toe kunt voegen aan je WordPress installatie, zodat je further functionaliteiten krijgt. Klinkt een beetje eng misschien, maar het is echt super eenvoudig. Typ in het zoekveld de naam in van de plugin die je wilt installeren.

WordPress Handleidingen

Dan kun je het by way of je plugin overzicht doen. Met plugins kun je het zo gek maken als je wilt. Houdt er wel altijd rekening mee dat je er niet teveel installeert, het kan je web site vertragen. Sommige plugins heb je echt wel nodig om je website beter te laten functioneren. De volgende 5 plugins zijn voor mij altijd een basis voor iedere website die ik maak:

Sommige plugins zetten zelf een snelkoppeling in de balk aan de linkerkant WordPress van je dashboard. Hier kun je de instellingen bewerken.