WordPress Website Bouwen

Nordique B.V. Noorddijkerweg 24b 9734 AT Groningen Onze klanten geven ons gemiddeld: Deze web site maakt gebruik van ‘cookies’. Dit doen we om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Met de cookies kunnen we de manier waarop de website wordt gebruikt vastleggen en analyseren .

Ultra Snelle WordPress Hosting (limitless)

Veiligheid staat bij ons bijzonder hoog in het vaandel, dus je hoeft nooit bang zijn dat jouw web site naast een onveilige web site belandt. Bovendien beperken we het aantal web sites per server om zo te voorkomen dat er snelheidsproblemen optreden.

We willen hiermee de website optimaliseren voor een betere ervaring. Iedereen praat erover: WordPress. Maar wat zijn eigenlijk de voor- en nadelen van het systeem en wat kun je WordPress hosting er allemaal mee? Na het lezen van deze pagina weet jij wat je met WordPress kunt doen. De kans is groot dat je als ondernemer of internetgebruiker wel eens van WordPress hebt gehoord.

Stap 4: Installeer WordPress Opnieuw

Volgens verschillende bronnen draait zelfs 34% van het hele web op WordPress. Zoals gezegd is WordPress een CMS systeem. Dat is een afkorting voor een content administration wordpress webshop system. WordPress is geboren als software om te bloggen. Met WordPress kon je heel eenvoudig en snel een weblog opzetten.

Op een goedkoop hostingpakket beland je vaak met vele andere web sites op dezelfde hostingomgeving. Hierdoor heb je al geen controle over wat voor soort web sites er naast de jouwe staan, waardoor je simpelweg extra risico loopt om gehackt te worden. Bovendien kan het plaatsen van veel websites op dezelfde omgeving flink negatieve invloed hebben op je laadtijd. Bij Nordique hebben we controle over welke websites waar draaien en maken we samen met jou de juiste hostingkeuze.

Door je CMS en bedrijfsspecifieke instruments te koppelen, kan je veel tijd besparen. Je hoeft dan niets meer met de hand over te typen. Dat is ook nog eens foutgevoelig. Bespaar veel tijd door het handwerk te automatiseren; Voorkom fouten en loop dus minder risico;

Bespaar geld op lange termijn. Voorbeelden van mogelijke koppelingen:

Is WordPress Gratis?

Zeker als je ooit bezig bent geweest met het maken van een nieuwe web site. Voor degene die het nog niet kennen: WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.

WordPress kan je aan veel systemen en tools koppelen. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Wil je de leads doorschieten vanuit je website wordpress webshop naar jouw CRM? Wil je kandidaten automatisch in jouw recruitment-device krijgen?