WordPress Website Laten Maken

WordPress Websites

Het bedenken van een domeinnaam kan lastig zijn, maar moet geen wordpress webshop obsessie worden. Er bestaat namelijk geen perfecte domeinnaam.

Standaard staat het ingesteld op Credit card, maar met een simpele druk op de knop kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Je zal worden doorgestuurd zodra je verderop de pagina op “Pay now” klikt. Bij Purchase data begint het interessant te worden.

Het succes van je web site is afhankelijk van wat jij van jouw website maakt. Vul de domeinnaam die je wilt hebben in en klik op “Proceed”. Weet je niet of de domeinnaam die jij wilt vrij is? Wanneer een domeinnaam bezet is krijg je onderstaande melding te zien: Je zal een andere domeinnaam moeten verzinnen, want WordPress hosting er kan maar één persoon gebruik maken van een bepaalde naam en extensie op het web.

Heb je een domeinnaam gekozen die nog vrij is? Mooi, je zal nu naar de volgende pagina worden gebracht. Bestelling afronden en optimaal korting pakken Je bent nu op de laatste pagina aangekomen waar je jouw bestelling kunt afronden en optimaal korting kunt pakken op je bestelling. Ik zal je zo vertellen hoe dit moet.

Hier zie je het pakket dat je gekozen hebt om straks een WordPress web site op te maken. Bij Plan zie je het gekozen pakket. Wanneer je tevreden bent met je keuze hoef je hier niets te wijzigen. Bij Data Center staat standaard “Europe” geselecteerd. Dit houdt in dat de server in Europa staat.

Het webadres waarop je gevonden kunt worden. Mocht je al een domeinnaam hebben, dan kun je op “I have already got a domain” klikken.

Heb je nog geen domeinnaam, dan kun je jouw gewenste domeinnaam invullen. In het kolom naast “www.” kun je de naam invoeren van de domeinnaam die je wilt hebben. In het kolom “.nl” kun je de extensie van je domeinnaam uitkiezen. Ik zou voor een Nederlandstalige website WordPress altijd voor .nl gaan. Ga je internationaal met je web site, kies dan voor de .com extensie.

Nu eerst even de pagina die je in beeld krijgt: Vervolgens kun je bij Client Information de factuurgegevens invullen. Heb je een eigen bedrijf en dus ook een btw-nummer, dan hoef je geen btw te betalen voor je internet hosting en domeinnaam. Bij Payment information kun je aangeven van welke betaalmethode je gebruik wilt maken.

WordPress Blog