WordPress Website Maken 2020

U levert logo, huisstijl, foto’s en teksten aan. Hierna gaat OpvallenT aan de slag met het opzetten van een eerste opzet voor de web site wordpress webshop. Als het ontwerp gereed is krijgt u een link naar de testomgeving en vanaf dat moment kunt u online meekijken.

Plugins, Api’s En Extra’s: Haal Méér Uit WordPress

Hierna ontvangt u een schriftelijke handleiding waarmee u de teksten kan aanpassen. Uit veiligheidsoogpunt is het belangrijk om WordPress, het thema en de plugins regelmatig te updaten.

Dit kunt u zelf doen maar u kunt ook een service- en onderhoudscontract afsluiten met OpvallenT. Overleg en informatieuitwisseling doen we telefonisch of per e-mail.

De Mogelijkheden Van Een WordPress Website

  • Wist je dan al dat je blogs moet schrijven via Berichten?
  • Pagina’s zijn namelijk alleen voor de globale pagina’s van je website en Berichten voor je blogartikelen.
  • Op dit second hebben we nog geen blogpagina, maar deze pagina is uiteraard wel aan te maken.
  • Het hoeft niet het huidige template te zijn waar je voor gekozen hebt, want deze bevat misschien geen blogpagina.

Gratis Domeinnaam

Bekijk dan de mogelijkheden van een foundation web site of een maatwerk web site. In 5 stappen naar een One page web site Nadat u de offerte ondertekent heeft ontvangt u van OpvallenT een vragenlijst m.b.t. de sfeer en inhoud voor de web site. Ook wordt er een planning gemaakt en overleggen we wanneer u de web site reside wilt hebben.

Makkelijk te lezen op de smartphone. Later gemakkelijk WordPress hosting uit te breiden Wilt u toch meer dan één pagina?

U geeft feed back op het ontwerp. OpvallenT past het aan en voegt nieuwe content toe. Vervolgens komen er nog twee correctierondes. OpvallenT voert de laatste testen uit en zet de website wordpress webshop stay.