WordPress Website Maken Met Elementor

De WordPress website moet worden gedupliceerd naar een ander domein, om welke reden ook. Daarnaast heeft WordPress regelmatig updates waardoor uw web site veilig blijft en optimaal kan blijven presteren. Een ‘conversiemachine’ die uw inbox vult en aanvragen en offertes oplevert. Tijd om aan de slag te gaan met een modern systeem dat wereldwijd breed wordt ondersteund. Ik werk sinds 2017 met Buro Staal en ben heel blij met ze! Het klinkt bijna afgezaagd maar Buro Staal denkt écht met je mee.

De echte dingen die bij het maken van en website met WordPress horen. Je komt nu op een pagina van WordPress terecht waar je thema’s kunt uitzoeken die in de WordPress Directory staat. Het thema Astra staat hier ook bij, maar aangezien we het bestand al hebben kunnen we op “Thema uploaden” klikken. Activeer de plugin door op de knop Activeren te klikken. Je komt nu op een welkomstpagina van Beaver Builder uit.

En de snelheid van je website heeft invloed op de gebruiksvriendelijkheid, aantal bezoekers, conversie en jouw ranking in Google. Een snelle website, een domeinnaam, betrouwbare hosting, top-notch WordPress ondersteuning, meer dan genoeg ruimte en een professioneel thema. Vervolgens is het tijd om een thema te zoeken, kiezen, kopen, installeren en goedzetten. Je kunt hier tientallen minuten mee bezig zijn, maar ook tientallen uren.

Een WordPress Web Site Maken

Je hebt de beschikking over 10 databases als je meer technisch aan de slag wilt met je web site. SFTP zorgt voor een beveiligde bestandsoverdracht tussen jouw laptop en onze servers. Dit heb je ook alleen nodig als je meer technische kennis hebt. E-mail lezen en versturen kan vanaf elk apparaat dat je wilt en met de agenda bij je e-mail, houd je ook nog eens al je afspraken bij. Zo blijf je altijd in contact met je websitebezoekers, waar en wanneer je wilt. Je krijgt van ons ideas en trucs over hoe je jouw WordPress web site het beste kunt bouwen. Want zo makkelijk kan het zijn om een eigen website te maken.

Om het totaalplaatje compleet te maken bied ik ook onderhoud en webhosting aan. Tegen meerprijs zijn aanpassingen of extra werkzaamheden mogelijk. Met ons super eenvoudige blokkensysteem kun je zelf aan de slag en zet je binnen no-time jouw content material in de web site. Zit je krap in de tijd of vind je het eng om zelf aan de slag te gaan in de back-end van de web site, of heb je er gewoon geen zin in? Nadat jij het volledige design hebt gezien en akkoord hebt gegeven, gaan we aan de slag om het geheel om te toveren tot een werkende webshop. Uiteraard zorgen wij hierbij dat ‘ie perfect werkt op alle verschillende apparaten . En kant en klaar websites / pagina’s kun je ook downloaden bij astra.

We lopen door de bergen en mijn zusje wijst me verschillende plekken aan. Het is wordpress website een prachtig stuk natuur en haar vier honden snuffelen en rennen naar hartelust.

Bij Geavanceerd heb je nog invloed op de marge boven, onder en naast de tekst. Alle pagina’s die je tijdens het maken van je WordPress web site hebt aangemaakt through het Astra thema zijn gemaakt met Beaver Builder. Door op de linkerknop te klikken kun je bekijken hoe je website eruitziet op een desktop. De middelste knop is voor tablets en met de rechterknop kun je bekijken hoe je website eruitziet op een smartphone. Ik hoef je waarschijnlijk niet veel uitleg te geven over waar de kleuren voor zijn, aangezien dit er gewoon in het Nederlands staat. Je kunt hier de kleuren aanpassen voor de tekst, thema, hyperlink, link hover, heading en achtergrond. Kleuren zijn heel belangrijk voor de uitstraling van je web site en bezoekers herkennen je web site hierdoor ook eenvoudig.

Waar snelheid en bereikbaarheid essentieel zijn. Maar een web site bestaat om gebruikt te worden. Het is daarom belangrijk om te gaan voor ‘good enough’. Een website die vertelt wie je bent, wat je doet, wat je anders maakt, wat je belooft en of je te vertrouwen bent. Vaak bestaat de footer uit meerdere kolommen met linkjes naar de belangrijkste pagina’s en informatie over de website. Om dit te maken kun je een Paragraaf of een Lijst blok toevoegen aan de Footer en daar meerdere linkjes maken. De locatie van deze instellingen staat ook niet vast.

Zoekmachines, zoals Google, ranken web site die snel laden hoger dan web site die traag laden. Dat is dus al een belangrijke reden om te zorgen dat je een snelle web site hebt.

  • Als je in WordPress foto’s toevoegt dan worden die in de map /wp-content/uploads geplaatst.
  • En juiste spelling en grammatica zijn natuurlijk een basisdingetje, maar content is ook zeer gevoelig voor veroudering.

Waarschijnlijk gaat het inschakelen van notificaties op dezelfde manier te werk als bij Safari voor macOS. Sites kunnen je through een pop-up vragen om pushmeldingen toe te staan. Vervolgens worden je keuzes in een speciaal tabblad bewaard. Waarschijnlijk vind je die in de Instellingen-app bij Safari. Mogelijk worden de meldingen van web-apps ook in andere browsers ondersteund, zoals Chrome en Firefox. Content van derde partijen, zoals embedded video’s van YouTube, wordt met een trackingvrij abonnement standaard uitgeschakeld. Indien je deze content material wilt zien, kun je hier expliciet toestemming voor geven.

Het beveiligingslek werd op 25 januari door securitybedrijf Patchstack aan de ontwikkelaars gemeld. Die kwamen op 28 januari met versie 5.0.5 waarin de kwetsbaarheid volledig is verholpen.

Daarnaast zie je dat WordPress installeren er free of charge bij zit. Met Google Analytics weet jij precies hoe je website het doet wat betreft bezoekersaantallen, greatest bezochte pagina’s en conversies. De eerste stappen die je neemt is het instellen van je Google-account. WordPress is een Content Management System dat in 2003 is opgericht door Matt Mullenweg. In de beginjaren was het een simpel systeem voor het maken van een weblog.

Zo zul je bij een verhuizing van een web site naar een andere domeinnaam alle URL’s willen redirecten. Vul hier je nieuwe database naam, database consumer en wachtwoord in. Andere opties komen voor, raadpleeg eventueel je webhost voor de juiste gegevens. Hierboven zijn de gegevens ingevuld conform de screenshot uit stap 4 WordPress. Op de nieuwe server moet de database die je in stap 2 hebt geëxporteerd worden geïmporteerd.

De populariteit van WordPress brengt ook risico’s met zich mee. Hoe meer mensen aan een platform werken, hoe groter de kans op beveiligingsproblemen. Zo zijn veel van de beschikbare plugins niet goed beveiligd, waardoor hackers toegang kunnen krijgen tot je site WordPress hosting. Heb je momenteel al een web site on-line staan, maar wil je een nieuwe WordPress web site gaan maken en deze eerst offline opbouwen?