WordPress Website Op Maat

Iemand Vraagt Een Nieuw Wachtwoord Aan Voor Mijn WordPress Site

2,forty nine dan wordt het automatisch op 2,00 gezet. Is dit een bekende bug in WooCommerce? Net als de winkelwagen die ik als widget plaats en alleen zichtbaar WordPress hosting zou mogen zijn als er iets in zit, toont deze zich bij mij altijd. Uitleg is superduidelijk, maar ben benieuwd of je ook oplossingen voor de bugs hebt.

Veiligheid Webshop

Zo ja, probeer dan eens de komma te vervangen met een punt. In Amerika gebruiken ze de punt en komma precies andersom dan bij ons. Om te voorkomen dat de winkel ook een punt laat zien kun je in de instellingen het scheidingsteken veranderen.

ik wilde eigenlijk nog wat vragen stellen maar als ik al die reacties bekijk dan is dit meer een spam website als een info web site woocommerce mischien moet de admin eens in zijn pannel duiken en er wat uit gaan gooien zodat gebruikers van goede wil weer normaal vragen kunnen stellen

Heb je al iets gevonden om Mollie aan te schaffen zonder credit card? Ben er zelf ook naar op zoek:) Ik wil een webshop toevoegen aan mijn bestaande wp web site. ik heb word press in het engels, maar ik neem aan de nederlandse en engelse versie gewoon het zelfde zijn toch?

Ik wil graag gebruik maken van Mollie iDeal, maar heb geen creditcard. Op de website van van WooCommerce kan alleen betaald worden met visa of mastercard. Heb jij enig idee waar het te koop is en wara je gewoon met ideal WordPress kan betalen? Ik heb zelf geen web site kunnen vinden.

Kan wellicht ook aan mijn theme liggen. Dank voor je antwoord alvast, Als Je de prijs intypt wordt het van dan rood?

Thx Kevin, dat heb ik inderdaad gedaan. Had het scheidingsteken wel aangepast, maar wist niet dat ik dan wel de versie met de .

WordPress Webshop Cases Met Woocommerce

Als ik product toe voeg word mijn product foto helemaal uitklaar getrokken, dus wazig, als ik erop klik heeft hij de juiste px.. Mogelijk ligt het aan jouw Theme. Als je zeker wilt zijn van een Theme dat goed werkt met WooCommerce, kijk dan eens bij WooThemes.com:

Ik heb namelijk een membersite en wil members toegang tot de web site geven als ze daarvoor betalen. Daar heb ik wel IDEAL voor nodig. Heb er gelijk even een bericht over geschreven, need we krijgen deze vraag bijna dagelijks: Als ik netjes de instellingen aanpas voor de bedragen en ik zet er vervolgens een product in van bijv.