WordPress Website Op Maat

De kosten voor eigen hosting wegen dan niet op tegen de kosten voor een abonnement bij WordPress.com. Voor een volledige, uitgebreide uitleg, zie mijn artikelWordPress.com vs WordPress.org: Verschillen en voor- en nadelen Iedereen met een website wordpress website komt voor deze keuze te staan: waar laat ik mijn WordPress web site hosten?

SSL weergave bij PaypalSinds 1 januari 2017 is SSL eigenlijk voor iedere website een should-have. Zeker als je een website hebt waar bezoekers in kunnen loggen of hun gegevens achter kunnen laten, is ‘het groene slotje’ erg belangrijk.

Tips Voor Het Mkb Om Je WordPress Website Sneller Te Maken Zonder Hulp Van Een Developer En Dus Zonder Extra Kosten

Als je web begint met WordPress, is het niet vreemd dat je je deze vraag stelt. Veel WordPress-newbies vragen zich af wat het verschil is. Want er zijn inderdaad grote verschillen! Voor veel additional WordPress hosting’s zul je bij WordPress.com namelijk moeten betalen.

Je web site niet optimaliseren voor zoekmachines Adressen van pagina’s wijzigen en bezoekers mislopen De voorbeeld-pagina’s niet verwijderen Bestanden wijzigen via Weergave – Bewerken WordPress.org of WordPress.com?

Wanneer je WordPress download van WordPress.org, krijg je een Zip-file met een map daarin met de naam ‘wordpress’. Beginners maken nog wel eens de fout om die map in zijn geheel, met FTP, op hun web site website bouwen te zetten. Het gevolg is dat het adres van je website dan /wordpress is.

De Kosten Van Een WordPress

Welke Webhost moet ik kiezen? Webhosting is een dienst waarmee je een website beschikbaar kunt maken op internet. Een website bestaat uit verschillende bestanden. Deze bestanden moet je opslaan op een pc die in directe verbinding staat met internet. Zo’n pc noem je een webserver.

Veelgestelde Vragen Over Een WordPress Website Maken

En een webserver staat bij een webhostingbedrijf. In mijn artikelHoe kies je de juiste WordPress Webhostingvertel ik je precies wat internet hosting is. Ook vertel ik je waar ik naar kijk bij de beoordeling van een webhost. Tot slot geef ik je drie webhosts die ik erg goed vind.