WordPress Website Verhuizen Naar Andere Webhosting

Voor mij niet zo’n issue, maar voor jou wel. Vraag me wel af of dit bij andere andere suppliers echt anders is.

Videohandleiding: WordPress Website Maken 2020

Of dat de NSA ongeacht provider toch wel meekijkt … . Nog even een update: ik heb vandaag tijdens WordCamp NL gesproken met iemand van Siteground. Hij verzekerde me dat ze alleen verplicht zijn gegevens aan de NSA te leveren voor hun servers in Amerika. Maar dat dat met gegevens van de servers in Amsterdam nooit zou gebeuren.

Dat is dus iets heel anders dan ze jou hebben verteld. Wat een interessant stuk heb jij geschreven, fijn om te lezen! Nu zit ik op dit moment bij een wat kleinere supplier: GJWD internet hosting.

De Gratis WordPress Handleiding Downloaden

Inderdaad vanuit hun ToS lijkt het of ze onder Europa vallen. The satan is within the details bij dit soort juridische zaken, je kan niet afgaan op een webpagina in deze. Vandaag dat ik deze aanvulling wilde vermelden in deze submit.

databescherming en compliance. Siteground is een Amerikaanse partij. Ondanks dat hun datacenter in Amsterdam staat zijn ze verplicht om knowledge WordPress hosting uit te leveren aan juridische entiteiten in USA als die er om vragen.

Denk aan de lang arm van NSA, FBI, CIA. M.a.w. databescherming valt niet volledig onder Nederlands of Europees recht. Siteground is oorspronkelijk een Bulgaars bedrijf en uit de TOS maak ik op dat hun authorized afdeling in Spanje zit.

Het heeft waarschijnlijk te maken met de configuratie van de server. Ik zou het eerst aan je hosting provider vragen voordat je websites wordpress webshop gaat verhuizen. De snelheid van je sites was prima toen ik er naar keek.

Nu zit ik te kijken wat ik het beste kan doen, need dit wil ik natuurlijk niet voor mijn bezoekers. Weet jij wat daarvan de oorzaak zou kunnen zijn (dit gebeurt sporadisch, maar wel website maken bij verschillende mensen/verschillende apparaten). Want als dit blijft, dan zou ik graag eens kijken naar bv. Zou jij eens naar -nijmegen.nl of willen kijken en beoordelen op snelheid?

Alvast bedankt voor je reactie/Hulp, Ik heb even naar je sites gekeken en geen idee wat die melding zou kunnen veroorzaken. Ik zag hem in ieder geval niet.