WordPress & Woocommerce Ideal Plug

Ook als je zowel een webshop als web site hebt. De WooCommerce backend is gemakkelijk te begrijpen en overzichtelijk. Als je 1 of 2 keer een product hebt ingevoerd dan weet je precies wat je waar kan vinden. De product informatie staat netjes bij elkaar, internet WordPress hosting als de instellingen voor de webshop.

Php 7 1 Beschikbaar Voor Magento 2.2 Op Hypernode

Er is ntzettend veel keuze in webshop software program. Naast WooCommerce is er ook nog PrestaShop, VirtueMart, Magento, OpenCart en meer. En voor de B2B markt is er zelfs het zeer uitgebreide OroCommerce. Weet je niet zo goed welke software het beste bij jouw webshop past? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag bij je keuze!

Super handig wanneer je bijvoorbeeld visitekaartjes verkoopt, of mokken, of t-shirts, of telefoonhoesjes, and so on. Een WordPress webshop is stabiel en tegelijkertijd heel erg flexibel. Je kan er alles is kwijt wat nodig is voor het kunnen voeren van een goed lopende webshop. Het werkt voor de webshop eigenaar ontzettend gemakkelijk: het is overzichtelijk en is gemakkelijk te onderhouden. En aan iedere variatie is een eigen prijs te koppelen.

Ook kan je binnen website bouwen Virtuele en/of downloadbare producten verkopen. Ideaal, in deze tijd waarin we bijvoorbeeld vaak on-line programma’s kopen. Er valt nog veel meer te vertellen over een WooCommerce webshop. Wil jij een WooCommerce webshop laten maken? Lees dan snel hier verder voor nog veel meer informatie over WooCommerce.

Een meertalige webshop met WooCommerce Ben je van plan je producten of diensten aan meer landen te leveren dan het land waar je zelf gevestigd bent? Ben je van plan om niet alleen Nederlands sprekenede mensen aan te spreken, maar ook Engelsen? Ook nog Frans, Spaans, Duits en Italiaans erbij? Binnen WooCommerce kan je gemakkelijk een meertalige webshop opzetten zodat je je klanten optimaal kan bedienen.

Webshop Bouwen In Woocommerce? Dit Heb Je Nodig

Want een klant die op z’n wenken bediend wordt is een klant die gaat kopen. De WooCommerce backend is geïntegreerd in de backend van WooCommerce. Geen moeilijk gedoe dus met 2 aparte beheerders systemen. Jouw webshop heeft gewoon 1 systeem voor de beheerder.