Zakelijk Krediet

Maandlasten bestaan uit het maandelijks af te lossen bedrag plus de bijbehorende rentekosten. Kies je voor een lening operational lease met hoge rente en een ongunstige looptijd, dan kun je in de problemen komen tijden het financieren van een boot.

We vergelijken het landelijk aanbod kredietverstrekkers zodat je in één oogopslag de lening kiest die bij je past. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan zul je zo snel mogelijk een offerte ontvangen. Hier staan de kenmerken van je aanvraag vermeld.

Vergelijk daarom altijd eerst het aanbod leningen zorgvuldig. Zo financier je een boot zonder dat je financiële risico’s neemt. Op Overstappen heb je de keuze uit twee soorten leningen om een boot te financieren. Allereerst kun je een persoonlijke lening afsluiten. Daarnaast behoort een doorlopend krediet ook tot de mogelijkheden.

Ga je akkoord met de offerte? Dan ontvang je binnen een paar dagen het gewenste bedrag op je rekening. Waar moet je op letten bij een bootlening? Om een boot te financieren kies je niet zomaar de eerste de beste lening.

De meeste mensen kiezen voor een persoonlijke lening wanneer het gaat om de aanschaf van een boot. Kort leggen wij je uit waar het verschil hem in zit. Wanneer je een specifiek bedrag wil lenen tegen een van te voren vastgelegd leendoel, kies je in de meeste gevallen voor een persoonlijke lening. Deze vorm van lenen geeft je de gelegenheid om een huge bedrag tussen de 5.000 en seventy five.000 euro te lenen.