Zakelijke Lening Nodig? Als Starter & Zonder Gedoe?

Oh en je bedrijf dient natuurlijk wel in de Nederlandse staat gevestigd te zijn (dus kan ook adres houden op Bonaire, St. Eustatius of Saba staan). Te verkrijgen garantie (tijdelijk verruimd!) Ben je nog onzeker of je de bank genoeg zekerheid kunt geven bij het aangaan van een bancair bedrijfskrediet? Dan kan de overheid garant voor je financiering gaan staan tot een bedrag van €1.500.000.

Waarvoor Is Zakelijk Krediet Geschikt?

Geen nood, speciaal voor startende ondernemers met een kleinere financieringsbehoefte bestaat er een Starters Borgstellingskrediet . Deze borg loopt tot €200.000 voor een krediet van hoogstens €266.667.

Workshop & CoachingBedrijf starten vanuit de bijstand Borgstellingskrediet : “Extra zekerheid voor bancair bedrijfskrediet” Met een Borgstellingskrediet kunnen MKB-ondernemers staatsgarantie krijgen voor hun bedrijfsfinanciering. Voor startende, innoverende en internationale ondernemingen. Doe de Borgstellingskredietscan » Staatsgarantie op zakelijk krediet voor MKB-ondernemers Ondernemers in het Midden- en Klein Bedrijf hebben vaak moeite om een bedrijfsfinanciering van de financial institution te krijgen.

  • Op dinsdag 5 mei, Bevrijdingsdag, zijn wij gesloten.
  • De persoon/personen die de borg staat/staan heeft/hebben een goede krediethistorie
  • Op werkdagen bereikbaar
  • Maandelijkse termijnen:
  • In December hebben wij rond en op feestdagen aangepasten openingstijden: geopend tot 14.00 24…
  • Op maandag 27 april, Koningsdag, zijn wij gesloten.

Wannneer je als ondernemer aan een aantal standards voldoet, kun je van de overheid een staatsgarantie krijgen op je bancaire bedrijfslening. Met zo’n borgstellingskrediet MKB kun je dus wel starten, innoveren en groeien. Je hebt maar één kans op een bedrijfskrediet, dus zorg dat je het goed aanvraagt!

Een starter is volgens de overheid een ondernemer die nog niet langer dan three jaar bezig is. Er zijn echter enkele uitzonderingssituaties waarin je als gestarte ondernemer ook nog aanspraak kunt maken op de BMKB Starter. Innovatieve ondernemers Ben je bekend met de WBSO-regeling voor Speur en Ontwikkelingswerk?

De staat staat niet garant voor de volle one hundred%, maar slechts voor een deel van de totale lening. Dus het is helaas niet zo dat je helemaal geen risico meer loopt. De borgstelling wordt normalitair voor een periode van 6 jaar afgegeven vanaf de eerst aflossingsdatum. Voor investeringen in een gebouw of in een schip geldt de borgstelling zelfs 12 jaar. Het kan dus erg interessant zijn om een bedrijfspand aan huis te financieren. Starters en innovators opgelet Gaan je oren klapperen bij het horen van de hoge garantiebedragen?

Ben jij een MKB-ondernemer? De BMKB-regeling is alleen bedoeld voor MKB-ondernemers. (Nu ben je dit al vrij snel als je als ondernemer er geen Naamloze Vennootschap N.V. er op nahoudt.) Omdat we met een overheidsregeling te maken hebben worden ook de wettelijke definities voor jou als MKB-ondernemer gehanteerd: Je bedrijf magazine hoogstens een balanstotaal hebben van 43 miljoen euro. Je bedrijf magazine niet meer dan 250 medewerkers in voltijdseenheden hebben.

Vergelijken: Welke Lening Previous Bij Jouw Onderneming?

Een medewerker die een halve week werkt telt dus voor een halve medewerker mee in deze telling. Jaaromzet hoogstens €50.000.000 De jaaromzet van je bedrijf mag bedrijfsfinancieringen niet boven de 50 miljoen euro uitkomen.

FinancieringStartende ondernemer OndernemingsplanScreening plan

Welke Voorwaarden Voor Het Aanvragen Van Een Krediet Zijn Er?

En heb je zo’n verklaring gekregen voor je bedrijf? Voldoe je aan de voorwaarden voor een BMKB-regeling?