Zo Installeer Je De Facebook Pixel In Je Woocommerce Webshop

Als je de ‘templates’ aanpast , zal je dit ook met de updates weer moeten aanpassen. Hiermee houd je de voorraden netjes bij en kan je instellen dat uitverkochte producten niet meer verkocht kunnen worden. Met deze plugin kan je alles voor je online shop gereed maken. Vanaf de overzichtspagina tot aan de betaling, alles kan je met de plugin regelen. Door het omgaan met zeer grote catalogi en een hoog aantal orders is PrestaShop geschikt om uw bedrijf te laten groeien. WooCommerce is niet geschikt voor grote catalogi. Als uw activiteit dus toeneemt, zult u snel problemen krijgen met betrekking tot voorraadbeheer, orderverwerking, etc.

Dus bij veel maatwerk adviseer ik om eerst goed te kijken hoe makkelijk of moeilijk dat met WooCommerce is uit te voeren. Integraties; vanwege de grote neighborhood website bouwen zijn er veel integraties beschikbaar met derde producten.

Voor een goed design, ook wel thema genoemd, kun je Themeforest gebruiken. Dat is dé marktplaats van de thema ontwikkelaars. Hier vind je kant-en-klare templates waar WooCommerce ook al in is geïnstalleerd.

Deze plugin verstuurt volledig automatisch betalingsherinneringen naar klanten. Je kunt exacte vereisten instellen voor het versturen van de betaalherinneringen. Voor onze webshop Emmathee.nl gebruiken we de Premium plugin en de Premium Templates plugin. De gratis wordpress webshop plugin bevat een basis PDF template voor de facturen. Je kunt dit template aanpassen met de Pro versie van de plugin in combinatie met de WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips Premium Templates.

Deze tab heeft alleen zin als je met een verzender werkt die met vast formaat dozen werkt en/of gewicht. Neem als voobeeld PostNL, zij verzenden tot zulke grote verpakkingen dat je hele grote producten moet verkopen om deze limiet te overschreiden. Geavanceerd;Aankoopnotitie; komt te staan in de bevestigingsmail na aankoop van dit product.

Ik wil hem koppelen aan mijn nieuwe facebookpagina en ook daar zo de winkel inrichten maar dit gaat nu niet. Hierdoor kunnen bezoekers van je social media kanalen direct meer informatie van een product bekijken en met één klik doorklikken naar je webshop. Mocht je denken dat je met free of charge oplossingen de nieuwe bol.com kunt worden, dan moet ik je teleurstellen dit gaat niet gebeuren. Ondanks dat je echt wel gratis van start kunt gaan met een webshop zullen er altijd kosten bij komen kijken en vaak zijn deze niet gering.

Ben je nog niet bekend met WordPress en twijfel je of WooCommerce wel wat voor jou is? Wij hebben ook andere ecommerce-software vergeleken. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat niet elke betaalprovider suitable is met deze premium extensie.

Producten Importeren

Als je niet tevreden bent met het importeren van gegevens, kun je deze verwijderen. Als je gegevensimport bijvoorbeeld veel mislukte artikelen bevat, kan het nuttig zijn om die import te verwijderen en het opnieuw te proberen. [newline]Wacht tot de gegevens volledig zijn verwijderd voordat je met WordPress hosting een nieuwe import begint. Als een import producten bevat die je al in je Shopify-winkel hebt, worden de overeenkomende producten in de import overgeslagen en niet geïmporteerd. Wanneer de import is voltooid, wordt er een lijst met de overgeslagen producten weergegeven in het Importoverzicht.

Bel of mail ons voor informatie en/of een vrijblijvende demonstratie. Wij kunnen jou adviseren over de vele voordelen die Brincr te bieden heeft. Maak een account aan en je kunt twee weken lang gratis alle functionaliteiten proberen. Realtime inzage in omzet, voorraden, debiteuren en producten. Zoals eerder genoemd ondersteunen de meeste Nederlandse banken iDEAL. Ook alle populaire betaalproviders ondersteunen deze betaalmethode. De Pronamic Pay koppelt alle populaire betaalproviders met WooCommerce.

Nu je alle stappen hebt doorlopen is het installeren van WooCommerce gelukt. Proficiat 🙂 Je kunt nu aan de slag om je site te vullen met producten, om andere betaalmethodes te installeren of om de instellingen nog aan te passen.

Op het second dat je de plug-in hebt geïnstalleerd kan je gemakkelijk het verzendproces automatiseren! Dankzij de integratie kan jij je weer volledig focussen op de belangrijkste zaken binnen jouw onderneming. Yoast is de bekendste plugin voor WordPress als het om SEO gaat.

Het veld bevat dezelfde bedragen maar dan in vier decimalen. De koppeling gebruikt de waarden in voor de BTW berekening.

  • Wanneer je deze 6 stappen netjes volgt staat jouw product direct on-line.
  • Vanaf de checkout of de afrekenpagina mag eigenlijks niet meer fout gaan.
  • Het is nuttig om te beslissen of je de voorraad automatisch through WooCommerce wil gaan beheren, voordat je alle producten gaat invoeren.
  • Beide platformen zijn geschikt om een webwinkel mee te beginnen.

Ik zou zelf nu gewoon alles proberen te negeren. Hoe je een thema moet instellen verschilt namelijk per thema. Het is dus onmogelijk om een algemene stap voor stap handleiding te maken.

Producten

Onderstaande is alleen van toepassing als je bestellingen doorzet naar Exact Online facturen of bestellingen. In de lijst met debiteuren staan alleen de Exact Online debiteuren waarvan de naam een specifieke substring bevat. Je kunt hier een relatie leggen tussen de betaalmethoden in de webwinkel en een vaste debiteur uit je Exact Online administratie. Bestellingen met een betaalmethode uit de lijst worden dan altijd onder deze debiteur geboekt. Er worden in dat geval geen nieuwe debiteuren aangemaakt. Zijn de BTW instellingen gedaan en opgeslagen dan zul je altijd de ingestelde BTW tarieven zien.

Op het second van schrijven ontvang je ook nog een welkomstpremie wanneer je viadeze link de rekening opent. Hier kan je het gebruik van verzendkosten in zijn geheel aan of uitzetten. Handig wanneer er digitale producten worden verkocht of bij een fysieke winkel.

Je kan daarna de demo content bestuderen, kijken wat zij precies hebben gedaan en dan alles aanpassen naar wens. Na het installeren van een thema belanden we in een groot grijs gebied. Daarna moet je nog een aantal zaken uploaden en instellen, voordat je echt aan de slag kan. Je kan gebruik maken van software die veel zaken uit handen neemt, zoals Sendcloud. Verander daarna ’toon prijzen in de winkel’ en toon prijzen gedurende bestellen’ naar ‘Inclusief belastingen. Dit kan je aanpassen door op het menu-item ‘WooCommerce’ te klikken en daarna bovenaan op ‘Belasting’. Wanneer we straks van thema wisselen dan kan de indeling van de pagina verschillen.