Zoekresultaten Voor Bedrijfskrediet

Uw eerste aanvraag moet dan wel toegekend zijn. Is het gezamenlijke inkomen van u en uw eventuele associate hoger dan het sociaal minimum? Dan heeft u geen recht op de verlenging van de Tozo-inkomensaanvulling.

Stoppen Met Uw Onderneming

Het inkomen van de companion telt mee voor het bepalen van de hoogte van uitkering. Als het gezamenlijke inkomen van u en uw partner boven het sociaal minimal komt, kunt u geen aanspraak maken op Tozo 2-inkomensaanvulling.

Ondernemers / Nieuws / Tijdelijke inkomensaanvulling of bedrijfskrediet TOZO-2 aanvragen! Tijdelijke inkomensaanvulling of bedrijfskrediet TOZO-2 aanvragen! Via het ROZ kunt u tot en met 30 september een aanvraag doen voor verlenging van de Tozo-inkomensaanvulling of -bedrijfskrediet. Ga naar de web site van het ROZ en vul het aanvraagformulier in. Met het formulier kunt u tot en met 30 september een aanvraag doen voor verlenging van de Tozo-inkomensaanvulling.

Toegankelijkheidsverklaring Vanwege het coronavirus nemen wij een aantal maatregelen.

Eenmalig Een Bedrag Op Je Rekening

Als dit wel het geval is, komt u niet in aanmerking voor Tozo lening bedrijfskapitaal. Publiceer dit bericht op LinkedIn Hengelosestraat 51, Enschede Maandag t/m vrijdag:08. .30 uurDonderdagavond:17. .30 uurMaak een afspraak Vanuit het buitenland +

Bekijk per onderwerp waar u rekening mee moet houden. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Ook kunt u by way of het formulier alsnog een zakelijke lening aanvragen als u dat nog niet had gedaan bij uw eerste Tozo-aanvraag. Heeft u de maximale lening voor bedrijfskapitaal van € 10.157 al ontvangen? Dan kunt u dit niet nogmaals aanvragen. Heeft u eerder een lager bedrag aangevraagd? Dan kunt u nog een aanvullende lening aanvragen, waarmee u de lening aanvult tot maximaal € 10.157. Gewijzigde voorwaarden t.o.v. Tozo 1